به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، منصور بیجار معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان در نشست کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی و حمل و نقل سیستان و بلوچستان اظهار داشت: با توجه به آغاز تابستان و افزایش سفرهای تابستانی برنامه و عملکرد تمام سازمانها و ارگانهای دست اندرکار به این حوزه مورد بررسی و به چگونگی مدیریت و کنترل این سفرها برنامه ریزی شد.
وی از عملکرد برخی دستگاها و عدم حضور در نشستها گلایه کرد و افزود: خیلی از مدیران با توجه به ارسال دعوت نامه در نشست حضور نداشته و مطمئنا این مساله بررسی خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: برنامه و عملکردها دستگاها در طول این نشستها مورد بررسی قرار میگیرد و مطالب به استاندار انعکاس مییابد.
وی چگونگی عملکرد کیفی دستگاهها را مهم عنوان کرد و افزود: در حوزه عملکرد دستگاهها حوزه کمی مد نظر نبوده و همواره کیفیت کارهای صورت گرفته مد نظر است.
بیجار ارائه پیشنهادات و راهکارها، ارائه برنامههای راهبردی، آمار تحلیلی و بیان جزئیات هر برنامه و عملکرد را از جمله مسائل مهم در حوزه ارائهگزارش و عملکرد یک سازمان برشمرد.
وی به اعتبارات کم عمرانی به سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: سال ۹۷ کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این استان سه میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده که تنها ۱۴ درصد آن تخصیص یافته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: همکاری و تعامل دستگاهها با یکدیگر و ارائه برنامههای جامع و کوتاه مدت نقش مهمی در برطرف کردن مشکلات این استان دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان در ادامه این نشست گفت: سه سال پیاپی این استان دارای افزایش آمار تلفات جادهای بوده است که به نوعی بحران تلقی میشود.
علی خانقائی افزود: هرچند سیستان و بلوچستان دارای شرایط ویژه است، اما تنها ۳۰ درصد تلفات جادهای مربوط به حوزه سوخت و قاچاق اتباع بیگانه بوده در حالیکه این امر در سایر مناطق کشور نیست.
وی ادامه داد: میانگین بزرگراه در کشور ۲۰ کیلومتر است در حالیکه این رقم در سیستان و بلوچستان با توجه به وسعت ۱۱ درصدی کشور تنها چهار درصد است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۵۰۰ نفر در این استان فقط در تصادفات رخ به رخ فوت کردهاند که نبود بزرگراه از عوامل اصلی این فوتیهاست.
وی ادامه داد: در طرح نوروزی در حوزه برون شهری ۲۲.۵ درصد از تلفات و حوادث جادهای مربوط به این حوزه کاهش یافته هرچند در جادههای روستایی ۸۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش را نشان میدهد.
فرمانده پلیس راه جنوب سیستان و بلوچستان در ادامه این نشست به چهار علت مهم در حوزه تصادفات اشاره کرد و گفت: توجه نکردن به جلو، تجاوز و انحراف به چپ، تخطی از سرعت مطمئنه و رعایت نکردن حق تقدم دانست.
سرهنگ یداله ستوده ادامه داد: فرهنگ سازی، تبیین موارد ایمنی توسط ائمه جمعه و جماعت، نصب سیستمهای هوشمند، ایجاد توقف گاههای موقت و مواردی از این دست میتواند تاثیر بسیاری در جلوگیری از حوادث جادهای داشته باشد.
انتهای پیام/ع