برداشت محصول زیره از اراضی زیر کشت شهرستان ساوه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، کشاورزان ساوجی برداشت محصول زیره را از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان ساوه را آغاز کردند.

خلیلی معاون فنی جهاد کشاورزی شهرستان ساوه در گفت وگو با   خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، با اشاره به برداشت این محصول به صورت دیم در منطقه غرق آباد ساوه گفت: ۵۰ هکتار از اراضی شهرستان ساوه زیر کشت محصول زیره رفته است.

خلیلی افزود: ۹۰ درصد تولید زیره استان مرکزی در شهرستان ساوه کشت و تولید می‌شود و به طور میانگین از هر هکتارزیر کشت محصول در این شهرستان بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ کیلو گرم زیره برداشت می‌شود.

ارجمندی رییس جهاد کشاورزی غرق آباد هم گفت: قابلیت تحمل خشکی؛ دوره رشد کوتاه مدت و خواص درمانی از مزیت‌های کشت زیره محسوب می‌شود.

بسیاری از کشاورزان تغییر کشت زیره سبز را از نظر اقتصادی به صرفه می‌دانند و تغییر کشت را سرلوحه کار و تلاش خود قرار داده اند.

گفتنی ست بازاریابی فروش و توجه به فرآوری بروز این محصول در شهرستان ساوه؛ می‌تواند علوه بر تغییر الگوی کشت سود خوبی را به همراه داشته باشد.

آغاز برداشت زیره در ساوه

انتهای پیام / ج

کشاورزان شهرستان ساوه برداشت محصول زیره را آغاز کردند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار