به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ،کامیار داهیم مدیر کل
دامپزشکی آذربایجان غربی گفت: به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام مبارک ماه رمضان (از تاریخ ۱۶/۲/۹۸ لغایت ۱۵/۳/۹۸) در سطح استان ستاد تشدید کنترل و نظارت بر بهداشت انواع فرآوردههای خام دامی اداره کل دامپزشکی استان و شبکه های دامپزشکی تابعه، تعداد ۶ هزار و ۹۴۴ نوبت مراکز عرضه انواع
فرآوردههای خام دامی (گوشت قرمز، گوشت سفید، تخم مرغ، ماهی)، رستوران و غذاخوریها توسط اکیپهای بازرسی دامپزشکی مورد بازرسی بهداشتی قرارگرفته است.
داهیم افزود: در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان مقدار ۱۵ تن و ۶۴۳ کیلوگرم انواع فرآورده دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی کشف، ضبط، و از چرخه مصرف خارج گردیده است وتعداد ۹ مرکزعرضه متخلف جهت برخورد قانونی به مراجع قضائی معرفی گردید؛ و تعداد ۱۹ مرکز عرضه مختلف نیز بعلت تخلف بهداشتی و تهدید علیه بهداشت عمومی جامعه تعطیل گردید.
انتهای پیام/م
معدوم سازی فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی در آذربایجان غربی