به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،شهین باهر شهردار تبریز در جلسه شورای مدیریت بحران آذربایجان شرقی با اشاره به فراهم سازی اماکن متعدد شهری تبریز برای اسکان اضطراری توسط شهرداری گفت: مجموع اقدامات شهرداری تبریز در پروژههای مختلف، با محوریت مدیریت بحران بوده است.
وی با بیان اینکه از سال گذشته ۱۵ پارک محلهای و ۴ میدان ورزشی در داخل بافت فرسوده و حاشیه نشین احداث شده است، گفت: همین پارکهای محلهای برای زمان بحران جهت اسکان اضطراری طراحی شده است.
شهردار تبریز با تاکید بر اینکه احداث ۲۰ پارک محلهای در دستور کار سال ۹۸ است تاکید کرد: محلات پرتراکم در اولویت توجه قرار گرفته و در حال تملک این اراضی در بافتهای پر تراکم هستیم.
وی تصریح کرد: اسکان اضطراری مأموریت اصلی شهرداری نیست، لذا باید از ظرفیت سایر نهادها هم برای مدیریت بحران و اسکان اضطراری استفاده شود.
ایرج شهینباهر اصلیترین بحران پیش رو برای تبریز را موضوع قطعی برق در ساعات اوج بار تبریز دانست و گفت: اصلاح ساعات و تغییر رفتار مصرفی مردم باید بر اساس فرهنگسازی جدی گرفته شود و ما همه باید در شهر یا استان، برای فرهنگسازی در این زمینه برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه بر اساس مطالعات علمی و حتی دینی، ۸ ساعت کار، ۸ ساعت خواب و ۸ ساعت تفریح برای یک انسان لازم است، خاطر نشان کرد: دستورات دینی برای این امر از ۱۴۰۰ سال قبل ابلاغ شده، ولی باید فرهنگ آغاز زودتر کار و اتمام زودتر کار هم در جامعه نهادینه شود تا ساعات اوج بار هم مدیریت شده و از خاموشی برق جلوگیری شود.
شهردار تبریز بر ضرورت برنامه ریزی برای مدیریت رفتار خانواده در زمینه مصرف انرژی تاکید کرد و اظهار داشت: فرهنگ شهروندی فقط چگونگی رفتار در زمینه مصنوعات شهری و... نیست بلکه باید فرهنگ مصرف درست هم در قالب فرهنگ شهروندی تبیین و تشریح شود تا به سهم خود شاهد بهبود مصرف بهینه برق در شهر تبریز باشیم.
انتهای پیام/ش