به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان مصرف روزانه گوشت قرمز را با کاهش تغییرات مغزی MS مرتبط میدانند. دانشمندان معتقدند که بدن حملهی خود ایمنی را به سیستم عصبی مرکزی (CNS) میکند و باعث آسیب به لایه محافظ میلین که بسیاری از نورونها را پوشش میدهد میشود.
کارشناسان بر این باورند که عوامل خطر MS عبارتند از عوامل محیطی مانند رژیم غذایی. در حال حاضر، محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه Curtin استرالیا، دادههای مربوط به تاثیر رژیم غذایی، به ویژه گوشت قرمز را بررسی و ارائه داده اند.
گوشت قرمز حاوی مقادیر زیادی از مواد مغذی از جمله پروتئین، آهن، روی، سلنیوم، پتاسیم، ویتامین D، تعدادی از ویتامینهای B است.
بسیاری از این مواد مغذی برای عملکرد مغز سالم مهم هستند، بنابراین تعجب آور نیست که این ارتباط مفید بین مصرف گوشت قرمز و کاهش انواع بیماریها از جمله MS باشد.
با این حال، همهی افراد از مزایای مفید و بهداشتی گوشت قرمز به طور کامل و کلی خبر ندارند. در واقع، سازمان بهداشت جهانی (WHO) گوشت قرمز را به عنوان یکی از عوامل سرطان زا برای انسان در سال ۲۰۱۵ معرفی کرده است.
در اوایل سال جاری، محققان دریافتند افرادی که مقدار کمی گوشت قرمز را به میزان ۶۵ گرم یا کمتر در روز مصرف کرده اند، با خطر مرگ متوسط روبرو بوده اند.
با این حال انتخاب رژیم غذایی مناسب پیچیده است و شامل تنظیمات شخصی، تأثیرات فرهنگی و عوامل اجتماعی-اقتصادی است. شواهد زیادی وجود دارد که رژیم سالم به نتایج سلامتی درازمدت منجر میشود. اما مصرف گوشت قرمز در پیشگیری از MS هنوز قابل مشاهده و پیگیری است.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/