اوضاع اقتصادی فعلی، شرایط معیشتی فرهنگیان را بیش از پیش دچار تلاطم کرده است اما راهکاری برای آن نیست.

به گزارش خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مشکلات معیشتی فرهنگیان موضوعی که پایانی بر پرونده پرفراز و نشیب آن نیست، مشکلی که همواره نُقل محافل آموزش و پرورشی‌ها می‌شود و هیچگاه راه حل قطعی برای آن وجود ندارد؛ دولت و وزیر آموزش و پرورش وقت هم کاری از پیش نمی‌برند.

هرچند ماجرای ادامه‌دار رسیدگی به مشکلات معیشتی معلمان هر از گاهی با پیشنهاد‌هایی برای بهبود اوضاع همراه است، اما تاکنون به ثمر نرسیدند، این اوضاع و احوال در سال‌های اخیر هم با فرضیاتی از قبیل رتبه‌بندی فرهنگیان، پرداخت معوقات از صندوق توسعه ملی، افزایش حقوق، معلم تمام وقت و امثال این موارد مطرح شده، اما هنوز راه به جایی نبرده است و همچنان انتظار گشایشی بر این گره کور وجود دارد.

همین چند روز اخیر بود که سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین به انتقاد از وزیر آموزش و پرورش پرداخت چراکه معتقد بود وزیری که توان تشکیل تیم ضربتی برای پیگیری پخش چند کلیپ در مدارس را دارد، چرا برای مشکلات صنفی و معیشتی معلمان کاری نمی‌کند همچنین شأن دانشجومعلمان  در دانشگاه فرهنگیان رعایت نشده و امکانات شایسته ای برای آنها وجود ندارد.

گره کور حل مشکل معیشت فرهنگیان/ گزینه‌هایی که فقط روی میز خاک می‌خورند

سرابی به نام اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان

زمزمه اجرای طرح رتبه بندی از چهار پنج سال پیش به گوش رسید و فاز ابتدایی آن در سال ۹۴ اجرا شد که اما و اگر‌های بسیاری را برای معلمان در پی داشت و قرار بر این بود تا مرحله تکمیلی در آینده اجرایی شود که اکنون این اجرا در آینده همچنان محقق نشده است.

از نیمه‌های سال گذشته بود که لایحه طرح رتبه‌بندی فرهنگیان به دولت ارسال شد تا بالاخره این طرح به اجرا نزدیک شود، اما آنطور که چندی پیش سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،گفته بود به دلیل مشکلاتی از قبیل سیل بررسی این لایحه به تعویق افتاد؛ به بیانی دیگر همچنان لایحه در پیچ و خم کمیسیون‌های دولت مانده است.

البته بهارستانی‌ها معتقدند که عزمی برای اجرا وجود ندارد ولی آنطور که آموزش و پرورش می‌گوید تابع دولت و مجلس و آماده برای اجرای طرح رتبه‌بندی است.

به روز شدن پرداختی‌های فرهنگیان

معوقات و بدهی به فرهنگیان معضلی است که اوضاع آن شدت و ضعف دارد، اما هرگز به کلی رفع نشده است؛ هر ازگاهی انباشته شدن بیش از حد بدهی به فرهنگیان آنها را به گلایه و اعتراض وا می‌دارد و گاه با تجمع مقابل ادارات کل یا وزارتخانه مطالباتشان را از مسئولان پیگیری می‌کنند تا شاید گوش شنوایی حرفشان را بشنود و پیگیر حل آن باشد.

در این میان حق التدریسی‌های آزاد و خرید خدماتی اوضاع بغرنج‌تری نسبت به سایر گروه‌ها دارند و نه تنها دریافتی به روزی ندارند بلکه امنیت شغل‌شان به یک اشاره مدیر یا موسس وابسته است و همین تزلزل گاه دامنه حق طلبی‌شان را هم محدود می‌کند؛ حال بماند که اوضاع استخدام برخی از آنها هم که در بروکراسی‌های اداری و قانونی گیر کرده است.

علی الهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت نمایندگان مجلس بند «ک» تبصره ۱۲ را در قانون بودجه ۹۸ مصوب کردیم که به استناد  این تبصره هر موردی که ماهیت حقوق داشته باشد باید از طرف سازمان برنامه و خزانه‌داری به طور ماهانه پرداخت شود که این مورد نقطه قوتی برای ماست و امیدواریم دولت هم برای تحقق آن به آموزش و پرورش کمک کند.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز سال ۹۸ و بازنگری در روش‌های جذب درباره جذب حق التدریس غیر موظف، آزاد و نیرو‌های خرید خدمات آموزشی به گونه‌ای عمل می‌کنیم که متناسب با اعتبارمان کمترین تاخیر را در دریافتی‌ها داشته باشیم.

علی‌رغم این برنامه‌ریزی‌ها آنطور که اوضاع نشان می‌دهد، هنوز به روز شدن پرداختی‌ها جامه عمل نپوشیده و طرح روی کاغذ جا خشک کرده است.

گره کور حل مشکل معیشت فرهنگیان/ گزینه‌هایی که فقط روی میز خاک می‌خورند

گشایش در تامین منابع برای پرداخت معوقات؟

حدود یک ماه پیش بود که حجت الاسلام و المسلمین علی‌عسگری معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش از پیشنهاد پرداخت معوقات فرهنگیان به کمک صندوق توسعه ملی خبر داد و آنطور که از خبر بر می‌آمد گویی گشایشی در اوضاع پرداختی‌ها قرار بود حاصل شود که انگار این بار هم راه‌حل به نتیجه نرسید.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: پیشنهاد این موضوع در کمیسیون آموزش مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد تا معوقات را از سال ۸۲ تا کنون احصا و در مجلس طرح موضوع کنیم؛ بنابر شرایط موجود چنانچه این طرح در جلسه سران سه قوه به تصویب برسد، اعتبار مورد نیاز برای تامین اعتبار این معوقات از طریق صندوق توسعه ملی خواهد بود هرچند که تاکون از رد یا پذیرش این پیشنهاد هم هنوز خبری نیست.

قانون افزایش حقوق و انتظار برای اجرا!

اوضاع اقتصادی فعلی، بهارستانی‌ها را بر آن داشت تا کمک حالی برای مردم باشند و علاوه بر افزایش حقوق سالانه، ضریبی از افزایش هم به دریافتی اضافه شود که انتظار می‌رفت ۹۸ برای کارمندان و به ویژه فرهنگیان اوضاع بهتری باشد؛ اما شرایط به گونه‌ای دیگر رقم خورد و باز هم کلاغ پیچیده معیشت سامان پیدا نکرد.

این شروع داستان بود و فرهنگیان بعد از دریافت حقوق دریافتند که نه تنها افزایش حقوقی نداشتند بلکه مبالغی هم از آن‌ها کم شده است، از طرف دیگر دانشجومعلمان و مهارت آموزان ماده ۲۸ هم که اصلا مشمول این طرح نشدند چراکه آموزش و پرورشی‌ها معتقد بودند این گروه استخدام نیست و اجرای طرح شامل آن‌ها نمی‌شود.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون فرهنگیان که جز اولین‌ها برای تحقق موضوع افزایش حقوق بود، اوضاع دانشجومعلمان را بررسی کرد و پیگیر کارشان شد تا اینکه در نهایت و پس از جلسه با آموزشی و پرورشی‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بحث‌های متعددی که در مدت اخیر درباره افزایش حقوق دانشجو ‌معلمان مطرح شده بود،  اظهار کرد: در جلسه‌ای که با حضور وزیر آموزش و پرورش و معاونان وی برگزار شد، پرداخت۴۴۰  هزار تومان افزایش حقوق دانشجو معلمان قطعی شد.

وی ادامه داد: با توجه به ارائه مستندات قانونی، آموزش و پرورشی ها نسبت به اعمال این افزایش حقوق متقاعد شدند و مقرر شد پس از انجام مراحل اداری این افزایش هر چه زودتر لحاظ شود.

گره کور حل مشکل معیشت فرهنگیان/ گزینه‌هایی که فقط روی میز خاک می‌خورند

به دنبال این موضوع الهیار ترکمن گفت که  اقدام لازم برای اصلاح نگارش حقوق دانشجو‌معلمان در سامانه آغاز شده است و احکام اصلاح شده حقوقی  در خرداد ماه برای دانشجومعلمان اعمال خواهد شد.

طرح‌های بدون اجرا و مسیر‌های نیمه کاره همچنان پاسخی بر اوضاع نامناسب معیشت فرهنگیان بوده و حالا این مشکل به معضلی تبدیل شده است که از صحبت‌های روزانه در جامعه تا فیلم‌ها و سریال‌ها هم آن را مورد توجه قرار می‌دهند، اما بوی بهبودی از اوضاع آن به مشام نمی‌رسد و همواره کاستی‌ها تکرار می‌شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۸:۳۱ ۳۱ مرداد ۱۳۹۸
معلمان حتی دیگر نمیتوانند ازدواج که هیچ زندگی هم بکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۳ ۱۷ خرداد ۱۳۹۸
با عرض سلام محض اطلاع کسانی که می گویند معلم کار نمی کند روش تدریس نباید مثل گذشته باشد که معلم گوینده ودانش اموز شنونده باشد معلم باید سوالی مطرح کند و دانش اموز باید با تحقیق و جستجو به نتیجه برسد و درستی ونادرستی ان در کلاس مورد بحث گذاشته شود و شرایط وامکانات تحقیق در مدرسه ضعیف است و دانش اموز چارهای ندارد جز اینکه در منزا ل تحقیق انجام دهد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
تمام‌صنوف مثه کارگرا و کارمندا در اوضاع دشواری دارن زندگی می کنن
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۱۹:۴۱ ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
واقعا از اول بد عهدی مسولین در حق آموزش و پرورش همیشه بوده .
Iran (Islamic Republic of)
سیروس پورپاشا
۰۲:۱۴ ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
افزایش منطقی زیر گروه 10 دریافت ثابت همه سه میلیون تومان بالای گروه 10هر گروه دویست وپنجاه هزار تومان مثال:دریافتی گروه 14میشود چهار میلیون تومان مبنای حقوق چه شاغل چه بازنشسته بعد مزایای حقوق روش افزوده میشود.نردبانی وپلکانی و.........ازمشکلات فرهنگیان چیزی را کم نمیکند بیشترین بودجه کشور بعد از ارتش یا سپاه بایستی به اموزش وپرورش داده شود تا شاهد شکوفایی ایران عزیز باشیم.
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۲۳:۴۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
من یک معلم هستم که ده ماه است بازنشسته شدم ۵ ماه است که یک کیلو گوشت گوسفند نتوانستم بخرم شرمنده خانواده ام هستم بنده با رتبه ۲۱ وارد تربیت معلم در سال ۶۷ شدم اگر در وزارت نفت مخابرات یا هرجای دیگر آیا الان من قسط خرید خانه ۷ سال دیگر باید بدادم
Iran (Islamic Republic of)
حمیده
۲۳:۳۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
من یک معلم حق التدریس چند سال است که کار میکنم متاسفانه در حق ما خیلی ظلم میشودیک نمونه حقوق خرداد ماه است که نصف حقوق به ما میدهنددر صورتی که بیشترین کار در خرداد است ،طرح سوال آزمونهای دروس ثبت نمرات در لیستهای توصیفی ثبت دفتر کلاس جلسات با اولیا برگزاری تستهای آمادگی برای خرداد و....این همه کار بعد نصف حقوق ما که میشود ۴۵۰۰۰۰ تومان هیچ جای دنیا این جور نیست
Iran (Islamic Republic of)
سید ابوالفضل عرب بایگی
۲۲:۴۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
لطفا به فکر پداش مناطق محروم که چندین سالی است
باشید
Iran (Islamic Republic of)
سارا
۲۲:۱۱ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
دولتی که آموزش وپرورش یک جامعه رو تحقیر کنه هیچ وقت در هیچ زمینه ای پیشرفت نمی کنه
Iran (Islamic Republic of)
محمود خان بلوچ
۲۱:۱۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
مسعولین اموزش وپر ورش لطفا به فکر مسکن معلمان باشید که با این تورم وگرانی اگرهم 200سال عمر کنیم بازم صاحب مسکن نمیشویم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
متاسفانه آموزش وپرورش فراموش شده است درحالیکه سکوی پرتاپ یک جامعه به سمت سعادت ورفاه همین جاست
Iran (Islamic Republic of)
جهانگیریار
۱۶:۲۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
من بعنوان یک فرهنگی در شرف بازنشستگی از مسئولین این انتظار را دارم که هر شعاری در خصوص حقوق و معوقات که لازمه بقا آقایون در سمتهاشون است را رسانه ای نکنند که ما به پیر و پیغمبر هیچکدام از اونا را که در رسانه ها عنوان میشه نه دیدیم و نه خواهیم دید .ممنون از بزرگواریتون که رسانه ای نمیکنید.
United States of America
ناشناس
۱۶:۱۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
سلام همیشه دولت کسایی رو مسئول آموزش وپرورش میکنن که دنبال بودجه برای بهبود معیشت فرهنگیان نباشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
ما جمعی از فرهنگیان از شما اصحاب رسانه تقاضا داریم موضوع اعمال مدرک فرهنگیان رو پیگیری کنید شاید ان شاءا...بین این همه گره کور باعث خیر بشید حداقل این گره از میان صدها گره کور به دست شما عزیزان باز بشه.ما که تو این چند سال هر چی تلاش کردیم هنوز به نتیجه نرسیدیم.
Iran (Islamic Republic of)
دکترای ریاضی
۱۵:۱۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
با بیست سال سابقه و مدرک دکتری هنوز دو و نیم می گیرم.
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۵:۱۱ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
چرامعوقات فرهنگیان بازنشسته روپرداخت نمیکنیدوقتی هرماه به راحت کسرمیکنیدمبلغی بابت صندوق چراچراهمونوکه ازخودشخص کسرکردیدپرداخت نمیکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
قشر فرهنگی خیلی مظلوم هستن والله
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۴:۳۸ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
با وضعیت فعلی آموزش و پرورش یک ملت در خطر نابودیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
متاسفانه این گره های کور هر روز داره بیشتر میشه نه تنها به معیشت معلمان بلکه به اعتلای علمی آنها هم اهمیتی داده نمی شود با منع اعمال مدرک معلمان که با علم و دانش سر و کار دارند عملا جلو پیشرفت و ترقی آموزش و پرورش را گرفته اند و متاسفانه هیچ قدمی هم برای رفع این مشگل برداشته نمی شه!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
من متوجه این موضوع که هر سال افزایش حقوق در فروردین ماه به حساب مقرری دولت واریز میشود یعنی چه؟ چرا این موضوع فقط برای فرهنگیان اتفاق میوفته ؟ یعنی برای فرهنگیان افزایش اجناس و مواد مصرفی یا گرانی در فروردین ماه اتفاق نمی افتاد ؟
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۳:۰۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
آقای حاجی بابایی هم فقط برای رای آوری فقط بلوف می زند
من یک فرهنگی ام
مگر حاجی بابایی خودش هشت سال وزیر بودند چه گلی بر سر فرهنگیان زدند
چه مشکلاتی از مشکلات فرهنگیان را حل کردند
حالا فقط بلدند شعار بدهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۲ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
کاهش شدید قدرت خرید کارمندان به خصوص فرهنگیان ، اما برای مسولان چه اهمیتی دارد ‌
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۲:۵۱ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
از سال 70به استخدام آموزش پرورش رسیده ام از آن موقع تا به حال هرسال وعده و وعید شنیده ایم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
خدایا به داد ما برس
Iran (Islamic Republic of)
مسلم
۱۲:۱۵ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
با سلام لطفا در نوشته های خود از معلمان پیمانی ماده ۲۸ ورودی سال ۹۷ که از سال ۹۶ درگیر پروسه استخدام بوده اند و مراحل و آزمونهای مختلفی را گذرانده اند و از مهر ۹۷ مشغول به تدریس در کلاس درس هستند نیز نام ببرید که متاسفانه با کش و قوس فراوان فقط مقدار ۴۴۰ هزار تومان افزایش حقوق داشته اند و ضریب تعدیل برای این قشر اعمال نشده است و این ناعدالتی آشکار نسبت به این گروه در مقایسه با سایر کارمندان دولت است .
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۲:۱۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
در پاسخ به اون دوستی که گفتن معلمان امروز کاری نمیکنن از ایشون میخوام فقط 0.5 ساعت اگه تونستن 40تا بچه با سلایق مختلف را 1جا ساکت کنن و ناراختی اعصاب نگیرن حق با ایشونه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
درسته ولی شما قبول میکنید که با یه کارگر با مدرک تحصیلی دیپلم یا لیسانس با حقوق دومیلیون که دراسید وسودسوز آور و....کارمیکنه جاتونو عوض کنید .خداییش قدرشغل شریف معلمی رو بدونید
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۰۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
با سلام.اوضاع دانشجو های دانشگاه فرهنگیان خیلی بهتر از بقیه دانشجو های دانشگاه های سراسری ایران.حد اقل بیکار نیستند.و نیرو های حق التدریسی هم درحال کار در مدارس دولتی هستند که نصف همکاران خود حقوق دریافت میکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
پس این گره کور معیشت کارگران کی حل میشه از ابتدای سال افزایش حقوق کارمندانه و مشکلات و ..... ماهی یک بار بررسی و افزایش داره
ولی کارگران یه افزایش حقوق و باید تا پایان سال دم نزنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
به وضعیت فرهنگیا برسید
Iran (Islamic Republic of)
کاوس
۱۰:۵۲ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
جانا سخن ا ززبان ما میگویی اما دریغ ازیک گوش شنوا ،این قصور ازسوی آموزش وپرورش تنها یک مطلب را به ذهن تداعی میکند عدم رسیدگی به فرهنگیان باعث نارضایتی آنها در نتیجه کاهش انگیزه وراندمان کاری آنها میشود ودر درازمدت مردم متوجه این امر شده وبچه های خود را به سمت مدارس غیردولتی میبرند ودولت با یک تیر دونشان میزند یک کاهش پرداخت حقوق ومطالبت ودرثانی کاهش بارمالی فضای آموزشی وامکانات
Iran (Islamic Republic of)
مسعود
۱۰:۲۹ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
ما که 30سال عمرمان در این سازمان هدر شد!
Iran (Islamic Republic of)
jam
۰۹:۳۸ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
با سلام، بی اعتنایی به معلم وعدم رسیدگی به اوضاع معیشتی معلمان نه تنها امروز بلکه آینده ی جامعه را به خطر می اندازد. معلم ناراضی نسلی نا راضی را تربیت می کند.
Germany
ناشناس
۰۹:۳۲ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
متاسفم.
France
ناشناس
۰۹:۲۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
معلمان بدبخت ترین کارمندان دولتند
فوق لیسانس با ده سال سابقه دریافتی۲۵۰۰
حیف عمروجوانی که برای درس ومعلمی گذشت.
همه بی سواد ها وته کلاس نشین ها به نان ونوا رسیدند ما هم شدیم معلم بدبخت.
حتیپیش اولیا وبچه ها هم ارزشی نداریم.حیف وصد حیف
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۱ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
من با سی ویک سال خدمت در اردیبهشت امسال مبلغ سه میلیون تومان دریافت کردم
Iran (Islamic Republic of)
jam
۱۳:۱۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
کاش مسوؤلین بفهمند با این عدم انگیزه وناامیدی معلم نسل آینده هم عاقبت خوشی ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۹:۲۲ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
ما فرهنگیان از این حقوقی که دریافت میکنیم حداقل ماهی چهارصد هزار تومن هزینه سرویس رفت وامد به روستا برای تدریس میدیم کاش این رو هم دولت ومجلس در نظر میگرفت هزینه مهد کودک واجاره خانه هم که بماند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
حقوق کم و مسولیت سنگین و مهم. به طوری که نسل های آینده توسط معلمان فداکار پرورش میابند. با توجه به حقوق و شرایط اقتصادی فعلی، معلمان از طبقات آسیب پذیر جامعه اند پس خواهشا در تامین و افزایش حقوق آنها سستی نکنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
امروزه دیگه معلمان کاری نمیکنن،همه رو به والدین میگن به بچه ها یاد بدید،یکبار درس میدهند و براشون مهم نیست بچه یاد گرفته یا نه!یادش بخیر معلمان قدیم بیچاره ها چقدر حرص میخوردند تا ما یه چیزی یاد بگیریم ولی حالا معلمان میگن ما یه بار درس میدیم یاد گرفت،گرفت یاد نگرفت به ما ربطی ندارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
به هیچ عنوان این موضوع صحت ندارد
Iran (Islamic Republic of)
jam
۱۳:۰۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
با ۴۵ویا بیشتر دانش آموز در یک کلاس وبدون امکانات ووسایل کمک آموزشی توقع دارید معلم شق القمر کند، معلمان فقط نقش مبصر رادر کلاس دارند
Iran (Islamic Republic of)
jam
۱۳:۱۱ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
معلم باید انرژی وفکر خود را برای شغل دومش نگه دارد تا بتواند خانواده اش را تأمین کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۸
سلام دقيقا برعكس گفتيد دوست عزيز! قديم خود ما كه دانش آموز بوديم خدا ميداند جرات نداشتيم از معلم سوال بپرسيم! ميگفت حواست كجا بود درس دادم!! معلم ما مدام سر كلاس گوجه سبز ميخورد !! الان ١٠ بار هم بچه سوال كند معلم جولب ميدهد و نگرانيش ياد گيرى بچه هاست. كمى انصاف بد نيست!