نجاتیان با اعلام این خبر افزود: با هدف تایید صلاحیت شاغلین حرفه پرستاری و گروههای مرتبط و همگام ساختن خدمات پرستاری کشور با استانداردها و معیارهای جهانی، صدور پروانه صلاحیت حرفهای پرستاران و گروههای مرتبط در سال ۱۳۹۵ آغاز شد.
نجاتیان افزود: تاکنون در ۴ مرحله، حدود ۳۰۰۰۰ پروانه صلاحیت حرفهای صادر کردیم که گروههای هدف مدیران پرستاری صف تا ستاد، فارغ التحصیلان گروههای پرستاری تا سال ۱۳۸۵، اعضا هیات علمی و مسئولین فنی و پرستارانی که در مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل کار میکردند، بودند.
وی گفت: قرار است به تدریج در مدت زمان سه تا چهار سال همه پرستاران، پروانه صلاحیت حرفهای دریافت کنند.
نجاتیان ادامه داد: در حال حاضر، کار صدور پروانه صلاحیت حرفهای به صورت دستی انجام میشد که با راه اندازی سامانه کشوری، کار ثبت نام و صدور این پروانه از طریق این سامانه انجام خواهد شد.
مدیرکل دفترتوانمند سازی و بهره وری نیروی انسانی معاونت پرستاری گفت: پروانه صلاحیت حرفهای پرستاری، مدرکی است که صلاحیت فرد را برای انجام خدمات پرستاری نشان میدهد و از ورود افراد فاقد صلاحیت به حرفه پرستاری جلوگیری میکند.
نجاتیان با اشاره به هماهنگیهای به عمل آمده با مرکز سنجش آموزش پزشکی و بوردهای منطقهای بیان کرد: ان شالله در نیمه دوم امسال، اولین آزمون صلاحیت حرفهای برگزار خواهد شد و فارغ التحصیلان جدید پرستاری و کسانی که نتوانسته اند دورههای بازآموزی خود را تکمیل کنند از جمله افرادی هستند که باید در آزمون حضور یابند.
انتهای پیام/