حسین ایزدی رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وجود انبار حاوی قطعات تقلبی خودرو در یکی از انبارهای پایتخت، گشت تعزیرات برای بررسی این موضوع وارد عمل شد.
رئیس گشت تعزیرات حکومتی استان تهران تصریح کرد: پس از حضور مأموران گشت تعزیرات در محل مورد نظر، قطعات تقلبی خودرو که با برند تولید قطعات ژاپنی در بازار عرضه میشد، توقیف شد.
بیشتر بخوانید: بررسی ۸۸۵۰ شکایت مردمی از خودروسازان در سازمان تعزیرات/ شناسایی ثبتکننده ۹۰۴ تلفن همراه غیرقانونی در سامانه همتا
ایزدی افزود: ارزش مالی قطعات توقیف شده ۲۰۰ میلیون تومان است که صرفا این قطعات به دلیل تقلبی بودن ارزش چندانی نداشته و ملاک ما برای ارزش گذاری، نام و نشان برند حک شده بر روی محصول است.
انتهای پیام/