به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،«یک جبههی احزاب عجیبوغریبی مثل جنگ احزاب صدر اسلام در ابعاد چند میلیون برابر، علیه جمهوری اسلامی تشکیل شده، همهجور کاری که توانستهاند انجام دادهاند؛ تحریم کردهاند، تبلیغات کردهاند، جنگ کردهاند، توطئهی امنیّتی کردهاند؛ همهجور کاری که میتوانستند انجام دادهاند. شما امروزِ این ملّت را مقایسه کنید با چهل سال قبل، اوّل انقلاب؛ اقتدار این ملّت، عظمت این ملّت، پیشرفت این ملّت، علم این ملّت، حضور قوی بینالمللی این ملّت قابل مقایسهی با اوّل [نیست]. روزبهروز پیشرفت کرده؛ ملّت، این است. شما عصارهی فضایل این ملّتید؛ پس ببینید، بدانید چهجوری باید رفتار کنید. این ملّت، ملّتی است که باایمان است، باعلم است، بااعتمادبهنفس است، مستقل است، امتیازات خودش را میداند و بر این امتیازات پا میفشارد. چهل سال از انقلاب میگذرد.»
این بخشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ ایشان با نمایندگان و کارکنان مجلس شورای اسلامی است که شرایط فعلی کشور را بیشباهت به شرایط جنگ احزاب نمیدانند و بیان میکنند: «جبهه امروز دشمن علیه جمهوری اسلامی شبیه جنگ احزاب است»
بیشتر بخوانید: تعبیر رهبر انقلاب از شرایط سیاسی امروز ایران چیست؟ + فیلم
حجت الاسلام والمسلمین سید جواد بهشتی خطیب و کارشناس امور قرآنی در گفتوگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اشارات قرآن کریم به تاریخ و بیانات رهبری درباره شباهت جنگ احزاب به جبهه دشمن علیه ایران اظهار کرد: تاریخ برای ما سرمایه است و نصف قرآن روایات مختلف شکست، پیروزیها و تجربیات مسلمانان در تاریخ است. رهبر انقلاب شرایط امروز ما را به شرایط جنگ احزاب شبیه کردهاند. شرایطی که ۱۰ هزار نفر به سمت شهر مدینه در حال حرکت بودند و مسلمانان در این سمت برای دفاع از خود به پیشنهاد سلمان فارسی خندق و کانالی حفر کردند، دشمنان هم وقتی خندق را دیدند یِکه خوردند و با هر توان و نیرویی که داشتند سعی بر پیروزی علیه مسلمانان داشتند. بارها قهرمانان و مردان جنگی خود را برای عبور از خندق فرستادند، اما موفق نشدند، تا اینکه عمربن عبد وُود توانست از کانال عبور کند. او رجزخوان شمشیر دور سر خود می چرخاند و مبارز می طلبید. تا اینکه تنها حضرت امیرالمومنین (ع) برای رویارویی با او اعلام آمادگی کرد. پیامبر(ص) عمامه خودشان را بر سر حضرت امیر (ع) گذاشت، شمشیر خود را به دست حضرت علی ابن ابیطالب (ع) داد و پیاده به جنگ قهرمان عرب رفت و با زیرکی های نظامی که داشت قهرمان عرب را بر زمین انداخت و او را به هلاکت رساند.
وی با اشاره به اینکه مسلمانان در جنگ احزاب کشتههای زیادی ندادند، گفت: با اینکه جمعیت زیادی در جنگ احزاب وجود داشت، مسلمانان کشته های زیادی ندادند، چراکه دشمن فرار کرد و با لطف پروردگار و با طوفانی که بر سر دشمنان نازل شد نیمه شب مشرکان مدینه را ترک کردند و رزمندگان اسلام با افتخار این پیروزی را به نام خودشان به ثبت رساندند.
مشروح این گفتوکو را در زیر مشاهده کنید؛
انتهای پیام/