به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه در جلسه ستاد سرمایهگذاری استان که امروز (۸ خرداد) با حضور نمایندگان گروه سرمایهگذاری "سابیر بینالملل"، نماینده رسمی سازمان سرمایهگذاری چین در ایران و جمعی از مسئولین استان برگزار شد، از کرمانشاه به عنوان استانی ثروتمند و پر از ظرفیت برای جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی یاد کرد و گفت : پروژههای زیادی در حوزههای عمرانی، زیربنایی، اقتصادی، خدمات، گردشگری و .. داریم که میتواند برای سرمایهگذاران جذاب باشد.
وی دهکده لجستیک یا بندرخشک کرمانشاه را از جمله مهمترین این پروژهها برشمرد و گفت : این پروژه توسط وزارت راه و شهرسازی برای غرب کشور و با مرکزیت کرمانشاه تعریف شده است.
به گفته بازوند، کرمانشاه به واسطه فاصله کوتاه تا چهار استان همجوار و همچنین هم مرزی با کشور عراق بهترین نقطه برای احداث این بندرخشک است.
وی تاکید کرد: تمام زیرساختهای لازم برای این بندرخشک از جمله خط ریلی، بزرگراهها، فرودگاه بینالمللی و حمل نقل هوایی و... فراهم است.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: برای احداث این دهکده لجستیک حدود ۲۰۰ هکتار زمین در نظر گرفته شده است.
بازوند پتروشیمی اسلام آبادغرب را از دیگر جاذبههای سرمایهگذاری کرمانشاه برشمرد که برای احداث نیازمند سرمایهگذای ۱۶۰۰ میلیون یورویی است.
وی با بیان اینکه گروه سرمایهگذار قبلی این پتروشیمی کارهای اولیه لازم را انجام داده اند، اضافه کرد: این گروه هم اکنون آمادگی دارند هم به عنوان سهامدار حداقلی در پروژه باقی بمانند و هم کل پروژه را واگذار کنند.
استاندار کرمانشاه گفت: تلهکابین کرمانشاه نیز از پروژههای تفریحی و گردشگری است که امکان مشارکت با شهرداری برای ساخت این پروژه وجود دارد.
بازوند راه آهن غرب کشور و امتداد آن از کرمانشاه تا خسروی را از دیگر زمینههایی دانست که سرمایهگذاران میتوانند در آن به صورت فاینانس مشارکت داشته باشند و گفت: از آنجایی که زمان اجرای این پروژه برای ما بسیار مهم است، اگر تامین فاینانس خارجی برای این پروژه طولانی شود، سراغ فاینانس داخلی خواهیم رفت.
وی کل اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این پروژه از کرمانشاه تا خسروی را ۱۷۰۰ میلیارد تومان برآورد کرد که از این میزان ۵۰۰ میلیارد تومان مربوط به مسیر کرمانشاه به اسلام آبادغرب و ۱۲۰۰ میلیارد تومان از مسیر اسلام آبادغرب تا خسروی است.
استاندار کرمانشاه با اشاره به ادامه مسیر این راهآهن تا بندر لازقیه سوریه، گفت: راه آهن غرب کشور میتواند به مسیرهای بینالمللی متصل شود.
بازوند اظهار کرد: پروژه دیگر خریداری یک شرکت هواپیمایی یا ایرلاین با سرمایهگذاری هزار میلیارد تومان و ۲۱ فروند هواپیما است که باید بیس آن در کرمانشاه باشد.
وی معتقد است، خریداری این ایرلاین برای سرمایهگذاران توجیه اقتصادی بسیار بالایی دارد.
استاندار کرمانشاه از قطارشهری کرمانشاه نیز به عنوان یک پروژه حیاتی و قابل سرمایهگذاری در کرمانشاه یاد کرد و افزود: بخشی از کارهای این پروژه انجام شده و سرمایهگذاران میتوانند صفر تا ۱۰۰ باقی مانده این پروژه را تحویل بگیرند.
بازوند افزود: در حوزه صنایع کاغذ نیز ۲۸۵ هکتار زمین در اختیار داریم که تمام زیرساختهای آن مانند آب، برق و ... فراهم است.
وی درباره راهاندازی واحد لاستیک سازی در کرمانشاه نیز گفت: مجوز لازم برای تولید ۵۰ هزار حلقه لاستیک در کرمانشاه صادر شده و اگر سرمایهگذار در این زمینه پای کار بیاید، وزارت صمت نیز حدود ۱۹ درصد کار را بر عهده میگیرد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نگرانی بابت بازار داخلی خرید لاستیک وجود ندارد، گفت: هم اکنون برای تامین نیاز داخل کشور واردات لاستیک انجام میشود.
بازوند با بیان اینکه در کرمانشاه شرایط لازم برای جذب سرمایهگذاران و حمایت از آنها فراهم خواهد شد، اضافه کرد: تلاش میکنیم با جذب سرمایهگذاران خصوصا سرمایهگذاران خارجی شرایط کنونی تحریمها را به یک فرصت تبدیل کنیم .
انتهای پیام/د