به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، آیتالله سیداحمد علمالهدی ظهر امروز در سلسله جلسات تفسیر قرآن ویژه ماه مبارک رمضان در مهدیه مشهد اظهار داشت: گاهی خداوند ۷۰ گناه یک انسان جاهل را میبخشد قبل از اینکه یک گناه انسان آگاه را ببخشد؛ گاه با یک معصیت قبح معصیت از میان میرود؛ گاهی عمل ممکن است سبب شود قبح گناه از چشم دیگران بریزد و آنها نیز جرات کنند حرام آن را صورت دهند.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: صغیره و کبیره گناه نسبت به فاعل گناه و نقش و اثر گناه تفاوت دارد؛ زمانی یک گناه به کلی جامعه را نابود میکند و یا با یک گناه دشمن در سرکوبی جامعه تشجیع میشود و یا با یک گناه ممکن است حرمت عفت جامعه از میان برود.
وی با اشاره به اینکه میگویند چرا به حجاب ایراد گرفته میشود تصریح کرد: میگویند مگر پول خوردن منکر شرعی نیست؟ قطعا این هم منکر شرعی است، اما آن بیحجابی عفت جامعه را بهم ریخته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: خدا از گناه ما ضرر نمیبیند، اما گاهی اوقات یک گناه خدا را غضبناک میکند، مردمی انقلاب کرده و طاغوت و دشمنان خدا را بیرون کردهاند و در این مسیر شهید و کشته دادهاند حالا آقا یا خانمی در مقابل این انقلاب دهن کجی میکند. برخی از این بیحجابیها دهن کجی به نظام و انقلاب است و برخی لاابالیگریها نیز دهن کجی به نظام و انقلاب است و اینها جزو گناهانی است که سبب قهر خدا میشود.
علمالهدی تصریح کرد: در مقابل نعمت پروردگار اگر انسان گناه کند سبب قهر پروردگار میشود و این دهن کجی به نظام است و گناه کبیره است. آتش جهنم نتیجه اعمال خود انسان است، زیرا گناه مبدل به عذاب در دوزخ میشود و نتیجه گناه است و البته نعمت بهشت نیز صورت دوم عمل انسان است.
انتهای پیام/پ