با استفاده از ترکیب انجیر خشک و شنبلیله دردها و التهابهایی که در زانو وجود دارد، برطرف میشوند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنیهای روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال میکنیم.
غنچه خشک شده درخت میخک از ۲ هزار سال بیش به عنوان ادویه به کار میرفته است؛ از نظر طب سنتی میخک مزاجی گرم و خشک دارد؛ تقویت کننده مغز است و از این رو کسانی که حافظه ضعیف دارند باید از دم کرده میخک استفاده کنند، میخک همچنین گیاهی قدرتمند برای مقابله با سرطان است.
مصرف میخک حالت تهوع و استفراغ را برطرف می کند؛ کافی است ۲ قطره از اسانس میخک را در یک لیوان ریخته و میل کرده و یا از یک فنجان دم کرده میخک استفاده کنید. همچنین برای رفع دندان درد و گوش درد هم میتوانید یک قطره از اسانس میخک و یا روغن آن را روی دندان مالیده و یا در گوش بچکانید.
گردو یکی از دانههای روغنی مفیدی است که خوردن آن فوایدی بسیار دارد. فیبر موجود در گردو باعث تقویت جریان خون در بدن شده و مواد مغذی لازم را به خوبی به پوست میرساند از این رو میتوان از آن به عنوان ماسک صورت استفاده کرد.
برای این کار کف دستتان مقداری شکر ریخته و چند قطره آبلیمو تازه و مقداری گردو خرد شده به آن اضافه کنید؛ مواد را خوب با هم ترکیب کنید و به آرامی با حرکت دایره وار روی تمام سطح صورت و گردنتان را با آن ماساژ دهید.
با استفاده از ترکیب انجیر خشک و شنبلیله دردها و التهابات زانویتان را برطرف کنید؛ در برخی موارد فرد مبتلا به رماتیسم یا دردهای کهنهای در زانو با این ترکیب نتبجه قابل قبولی دریافت کردهاند.
کافی است ۱۰۰ گرم انجیر و ۵۰ گرم شنبلیله را کنار هم قرار داده و روی آن آب بریزیم به طوری که آب روی مواد را بگیرد. حدود ۲۰ دقیقه ترکیب را بپزید و سپس صاف کنید. مایع بدست آمده را تا یک هفته حداقل یک شب در میان مصرف کنید.
مصرف دمنوش به، بهترين راه درمان عصبانيت است؛ ويتامين B موجود در آن سبب آرامش اعصاب و تقويت قلب می شود، دمنوش به يکی از نوشيدنی های سنتی قديمی ايرانی هاست.
برای تهيه این دمنوش ابتدا به را خشک کرد؛ برای خشک کردن به هرگز نبايد آن را تحت حرارت يا آفتاب قرار داد. روش درست اين است که آن را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و در سايه قرار دهيم تا خشک شود.
بعضی از افراد با مصرف زیاد دارچین دچار زخمهای دهانی میشوند؛ دارچین حاوی سینامالدهید است و این ترکیب میتواند در صورت مصرف زیاد، واکنش آلرژیک ایجاد کند. ظاهرا مقادیر کم این ادویه چنین واکنشی را در بر ندارد چون بزاق دهان مانع تماس طولانی مدت این مواد شیمیایی با دهان میشود.
سایر واکنشهای آلرژیک نسبت به سینامالدهید شامل التهاب زبان یا لثه، احساس سوزش یا خارش و لکههای سفید رنگ در دهان میشود؛ علائمی که خطرناک نیستند اما موجب ناراحتی میشوند. فراموش نکنید تنها کسانی دچار زخم دهان ناشی از سینامالدهید میشوند که به آن آلرژی داشته باشند. البته به نظر میرسد زخم دهانی بیشتر کسانی را دچار میکند که مدام آدامسهای دارچینی میجوند، چون این محصولات دارای سینامالدهید بیشتری هستند.
انتهای پیام/