به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رضا باقری مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به ارائه تسهیلات به سرمایهگذاران واحدهای صنایع تبدیلی اظهار داشت: یکی از نیازهای شهرستان شهرضا جذب سرمایهگذار به منظور ایجاد واحدهای صنایع تبدیلی به ویژه در شهرکهای صنعتی روستاهای شهرستان است، با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی، امکان ارائه تسهیلات در این زمینه امکانپذیر است.
وی با بیان اینکه با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی در حال حاضر ارائه اعتبار برای طرحهای آبیاری تحت فشار و تسهیلات برای احداث گلخانهها وجود دارد، افزود: یکی دیگر از نیازهای بخش کشاورزی شهرضا، احداث کانالهای آبیاری عمومی با استفاده از اعتبارات استانی و ملی ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای احداث کانالهای آبیاری خصوصی به منظور صرفهجویی در مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به اینکه سالانه ۱۲۰ میلیون اصله نشاء در شهرضا تولید میشود، گفت: این شهرستان به عنوان یکی از قطبهای مهم تولید نشاء در کشور بوده و مقام اول استان اصفهان را دارا است.
وی با اشاره به مبارزه با علفهای هرز در مزارع گندم و جو در مناطق تحت پوشش شهرستان شهرضا گفت: بر اساس بازدید مستمر شبکههای مراقبت از مزارع گندم و جو و بررسی وضعیت علفهای هرز و توصیههای انجام شده توسط کارشناسان در خصوص کنترل این عامل خسارتزا تاکنون در سطح ۶۴۰ هکتار از مزارع گندم و ۴۹۰ هکتار از مزارع جو در مناطق تحت پوشش شهرستان مبارزه شیمیایی انجام شده است.
باقری با اشاره به توسعه کاشت گیاهان روغنی در شهرضا تصریح کرد: با توجه به سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توسعه کاشت گیاهان روغنی به منظور کاهش واردات روغن و خودکفایی کشور بر اساس سهمیههای ابلاغی به سازمانهای جهاد کشاورزی کشور از جمله استان اصفهان و متعاقب آن سهمیههای شهرستانها، سطحی معادل ۲۰ هکتار کلزا به شهرضا اختصاص یافت.
وی با بیان به اینکه با پیگیری کارشناسان مدیریت شهرستان شهرضا این سهمیه در دشت پرزان و مهیار شهرستان اجرا شد، بیان کرد: شهرستان شهرضا تنها شهرستان استان اصفهان است که سهمیه ابلاغی را به طور ۱۰۰ درصد اجرا کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا با اشاره به کشت بهاره گلرنگ در شهرستان شهرضا گفت: با توجه به افزایش منابع آبی سطحی در سال جاری از جمله رودخانهها و چشمه سارها با ترغیب کشاورزان توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرضا حدود ۱۵ هکتار گلرنگ رقم بومی در مناطق مستعد به سطوح بهاره شهرستان شهرضا اضافه شد.
وی با اشاره به صادرات تولیدات گلخانهای شهرضا اظهارداشت: صیفیجات تولید شده در گلخانههای شهرضا علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه صادر میشود.
باقری با اشاره به احداث گلخانه در شهرستان شهرضا گفت: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۱۷ مورد بازدید محل برای احداث گلخانه انجام شده و منجر به صدور ۱۵ مورد موافقت اولیه به مساحت کل ۹۸ هزار و ۵۰۰ متر مربع شده است.
وی با بیان اینکه احداث این نوع گلخانه در شهرستان شهرضا سبب افزار بهرهوری در مصرف آب و منجر به کیفیت تولیدات و کاهش هزینهها میشود، افزود: در شهرستان شهرضا بیش از ۴۸ هکتار فضای گلخانهای وجود دارد که ۴۰ هکتار از این مساحت به کار تولید انواع سبزی و صیفیجات اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرضا گفت: از ۴۸ هکتار کشت گلخانهای شهرستان شهرضا ۳.۵ هکتار گلخانه به تولید انواع گلهای شاخه بریده اختصاص دارد که سالانه بیش از ۵ میلیون و ۲۵۰ هزار شاخه انواع گلها تولید میشود و علاوه بر استان اصفهان در سایر استانها از جمله خراسان رضوی و کرمان نیز عرضه میشود.
انتهای پیام/م