عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رهبری فرمودند که باید مقدمات را برای به روی کار آوردن دولت جوان حزب اللهی فراهم کنیم. 

روح بیانیه گام دوم انتقال مدیریت‌ کشور به جوانان استبه گزارش خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد حسین صفار هرندی در گردهمایی جمعیت یاران انقلاب اسلامی گفت: یهود و نثارا خود را به ابراهیم نسبت می‌دادند، قرآن کریم این انتصاب را نفس می‌کند و می‌فرماید که او به دین حنیف بود؛ نزدیک‌ترین کسان به ابراهیم پیروان آن هستند.

وی ادامه داد: از اول انقلاب شاهد بودیم که برخی گفتند ما نزدیک‌ترین انقلاب و امام هستیم و از این قبیل ادعاها، اما فرهنگ قرآنی به ما می‌گوید که این‌ها راه انتصابی نیست، کسانی که راه امام را طی می‌کنند از نزدیکان ایشان هستند.

وی با اشاره به جانشینی مقام معظم رهبری گفت: ایشان همیشه فرموده اند که ما راه امام را طی می‌کنیم، مانند امیرالمومنین که پیرو پیامبر بود؛ امیرالمومنین شیعه ایشان بود.

صفار هرندی تصریح کرد: آن کسی که نزدیک به امام بود، آن کسی است که پس از امام در این مسند تکیه زدند، حقانیت این انتخاب حتی از زبان مخالفین هم شنیده شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به بیانیه گام دوم گفت: این بیانیه عصاره سی سال هدایت ایران توسط رهبر انقلاب است، ایشان فرمودند که یک ماه برای تدوین مفاد این بیانیه وقت گذاشته اند، ایشان فرمودند عصاره این بیانیه نگاه به انقلاب و آثار انقلاب است.

وی با بیان اینکه عملکرد‌های برخی از ما‌ها قابل نقد است، اما عملکرد کلی انقلاب قابل تقدیر است، گفت: مقایسه ما با پیش از انقلاب یک بحث و مقایسه ما با جهان پیرامون بعد از چهل سال بحث دیگری است؛ در برخی از شاخص‌ها جهانی ما در بهترین‌های جهان قرار گرفتیم، زمانی که مقام معظم رهبری در مورد حقانیت انقلاب می‌فرمایند از یک حقیقت سخن می‌گویند و میتوان آن را اثبات کرد، کارنامه چهل سال انقلاب در هر زمینه‌ای پر از فتوحات است؛ اقتصاد ما هجدهم جهان است پس ما در خیلی بزرگ هستیم.

صفار هرندی ادامه داد: برخی میگویند چرا حرف ایران در منطقه انقدر نفوذ دارد، اما حرف ما پشت گوش می‌افتد، این همان کشوری است که هر کاری میخواست را در منطقه انجام میداد، شاهد بودیم ترامپ با چراغ خاموش به پایگاه خود در عراق رفت؛ بحثی را که گذشته نمیتوان تجربه کرد، اما میتوانیم مقایسه انجام بدیم، ما کشوری در قد مصر بودیم؛ آن کشور‌ها به عربستانی که انقدر پول خرج کرده است دستوری می‌دهند. ما اگر مانند عربستان بودیم باید همین جمله هارا از آمریکا می‌شنیدیم.

وی با اشاره به اظهارات سروش گفت: برخی از جوانان و دوستان ساده اندیش ما تحت تاثیر این جملات قرار گرفته و می‌گویند که مملکت قفل شده و نمیتوان کاری انجام داد، اما شاهد هستیم زمانی که دشمنان مارا فهرست میکنند در زمره بهترین‌ها قرار می‌دهند، بله انقلاب در درون مشکلاتی داشت، اما برطرف شد، منافقین همچنان دوست دارن در انقلاب باشند و حلیم آن هارا هم بزنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: این افراد در دهه ۶۰ هم همین کار هارا میکردند، اما میدان پیدا نمیکردند، آقای ولایتی گفت زمانی که قطعه نام منعقد شد؛ صدام طمع داشت و فشار می‌آورد، کسانی در دولت آن زمان گفتند ما که آب داریم، اما بیاید شط العرب را بدهیم برود، فکر نکنید ایده‌های حال حاضر بحثی جدید است، آن‌ها از قدیم ایده‌های فروش ایران را می‌دادند و اگر امام آن هارا ساکت نمی‌کرد الان ایرانستانی که شاه وعده داده بود محقق می‌شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر میبینم که آمریکا ژست حمله میگیرد، اما شاهد هستیم که سپاه جوانگرایی را بیش از جا‌های دیگر شروع کرده است، در انتصاب سردار سلامی هم جوانگرایی شد، او از نسل دوم سپاه است. دوستان سپاه می‌گفتند تحرکاتی که آمریکا داشته برای جنگ روانی است، مقدمه جنگ برملا شدن عدم آمادگی یک کشور برای جنگ است و اگر کشور مقابل این را درک کند حمله میکند؛ چرا آن‌ها با ما نمیجنگند؟ آن‌ها فهمیدن اگر شعله جنگ را بیافروزند خودشان را به آتش می‌کشند و دیدیم ترامپ گفت که من آدم جنگ نیستم، ایران آدم جنگ نیست، اما اگر جنگ شود پای آن هستیم و گواه این حرف هشت سال دفاع مقدس است.

صفار هرندی خاطر نشان کرد: تمامی پایگاه‌های آن‌ها در نشانه ما هستند، مردمی که تا روز قبل نگران وقوع جنگ بودند، متوجه این امر شدند و دیدیم که فردای آن روز بازار آرامی را دیدیم.

وی در مورد انتخابات گفت: من عملکرد برخی از تشکلات را در انتخابات خوب ندیدم، جلوه‌های نا مطبوعی که از ما در جامعه پراکنده می‌شود در انتخابات تاثیر دارد، مانند همین جوانگرایی که دیدیم زمانی که به روی کار می‌آیند پیر‌ترین دولت بعد از انقلاب را منصوب می‌کند، روح در بیانیه گام دوم انتقال مدیریت‌های کشور به جوانان است، آقا فرمودند که مقدمات را برای به روی کار آوردن دولت جوان حزب اللهی فراهم کنیم.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۲ ۰۵ خرداد ۱۳۹۸
پس چرا در مجلس پیرها کاندید شده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۹ ۰۵ خرداد ۱۳۹۸
کو جوانان؟؟؟