یک مشاور تحصیلی به بیان چند ترفند برای موفقیت در امتحانات نهایی پرداخت که به کمک آنها می‌توان نمره بالایی کسب کرد.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به خرداد ماه که می‌رسیم، تب امتحانات پایان ترم در بین دانش آموزان حسابی داغ می‌شود، پدر و مادر‌ها تلاش خود را به کار می‌گیرند تا فرزندانشان در محیطی آرام و به دور از تنش مطالعه کنند، اما با این حال بسیاری از دانش آموزان دچار استرس‌ می‌شوند.

امتحانات پایان ترم با اینکه از هفت سالگی تا ۱۸ سالگی همراه دانش آموز است، اما  همواره آنها را دچار استرس‌ می‌کند، وجود این تنش‌ها طبیعی بوده و جالب است که با گذشت سال‌ها نه تنها این استرس کاهش نمی‌یابد بلکه هر ساله بیشتر می‌شود و دلیل آن هم حساس شدن شرایط  و دشوار شدن درس‌هاست که بسیاری از دانش آموزان را گرفتار می‌کند.

امتحان نهایی ۹۸/ یادگیری روش مطالعه صحیح در ایام امتحانات


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ کتاب کمک درسی چه تاثیری در قبولی کنکور دارد؟


روش درست مطالعه، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، هدفمندی، دوری از استرس و اضطراب، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و  مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

خوب است بدانید امتحانات پایان ترم را می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی پشت سر گذاشت و با خیال راحت برای سال تحصیلی جدید آماده شد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه امتحانات شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش‌های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

کنکور 98/ چه کنیم تا مطالب مطالعه شده را فراموش نکنیم

چرا درس‌ها سر جلسه امتحان از یادمان می رود؟

سهیل سراج مشاور تحصیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: گروهی از دانش آموزان از فراموش کردن آموخته‌های خود  یا از اینکه مطلب را در جلسه امتحان به یاد نمی‌آورند گلایه دارند؛ راه‌هایی وجود دارد که با بهره‌گیری از آنها می‌توان این مطالب را به راحتی به ذهن سپرد و خود را در امتحان موفق دانست.

این مشاور تحصیلی با اشاره به اینکه بیشتر فراموشی‌ها به دلیل مرور کم دروس اتفاق می‌افتد، گفت:اگر مطلبی را کم مرور کرده باشید، آن مطلب وارد حافظه بلند مدت‌تان نشده و در حافظه کوتاه مدت شما ثبت شده است.


بیشتر بخوانید: امتحان نهایی ۹۸/ بایدها و نبایدهای استفاده از خوراکی‌ها در ایام امتحانات


فرمول‌هایی برای به خاطر سپردن درس‌های خوانده شده

وی با بیان اینکه برای موفقیت در امتحانات باید حافظه بلند را تقویت کرد، بیان کرد: موقع مطالعه تمرکز داشته باشید، تمرین و تکرار پس از مطالعه را فراموش نکنید، مطالب خوانده شده را حتما مرور کنید، به محتوی ذهن خود با خواندن مطالب مشابه پشت سر هم نظم بدهید، از علائم و نشانه‌ها برای یاد آوری مطالب استفاده کنید،  استفاده از قلم و کاغذ هنگام مطالعه جهت تمرکز حواس را فراموش نکنید.

این مشاور تحصیلی یادآوری کرد: برای اینکه مطالب خوانده شده را در حافظه بلند مدت خود ضبط کنید و برای مدت‌های طولانی  بدون مراجعه به اصل کتاب کل مطلب را به یاد داشته باشید و در مواقع لزوم با صرف وقت کمتر به یاد بیاورید می‌توان از روش خلاصه کردن و الگو‌های یادآوری استفاده کرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار