فریده اولادقباد، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوریگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از راهکارهایی که میتواند ما را به سمت رونق تولید سوق دهد شرکتهای دانشبنیان است.
نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۴ هزار شرکت دانش بنیان در کشور مشغول به فعالیت هستند، گفت: شرکتهای دانشبنیان باید نیازهای داخلی کشور را استخراج و شروع به تولید محصول کنند و بعد به فکر برندسازی و تجاریسازی محصول خود باشند. این شرکتها در عین حال میتوانند پس از تامین بازارهای داخلی، به فکر صادرات محصولات خود به سایر کشورها باشند تا از این طریق ارزآوری به کشور داشته باشند.
وی در ادامه به شرکتهای دانشبنیان توصیه کرد به دغدغه مقام معظم رهبری که همان «رونق تولید» است بیش از پیش اهمیت داد و تعاملشان را با دانشگاهها و نیروهای نخبه را قطع نکنند و این ارتباطات را همیشه حفظ کنند.
اولاد قباد با اشاره به نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان، گفت: به نظر بنده صندوق نوآوری شکوفایی در مرحله اول باید خوب معرفی میشد. اگر این صندوق از همان ابتدای تاسیس خوب معرفی و وظایف و عملکرد آن گزارش داده میشد شاید امروز وضعیت بهتری پیدا میکرد.
اولادقباد با اشاره به تاثیر فعالیت شرکتهای دانش بنیان در شرایط عبور از تحریمها، گفت: با توجه به اینکه سال ۹۸ توسط مقام معظم رهبری مزین به سال «رونق تولید» شده به نظر میرسد رسالت شرکتهای دانش بنیان نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است.
اولادقباد تاکید کرد: امیدواریم این شرکتها در راستای تامین نیازهای داخلی و افزایش تولید باکیفیت، به بازآفرینی هم توجه داشته باشد، یعنی مشتریمداری را مدنظر خود قرار دهند.
وی در پایان درباره روند فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان طی سالهای گذشته اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان طی سالهای اخیر روند رو به رشدی داشتهاند و امیدواریم بتوانند نقش مهمی در همه حوزههای علمی و فناوری به خصوص در حوزه اقتصادی ایفا کنند.
انتهای پیام/