به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ذوالفقاری مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران در جلسه سلامت و امنیت غذایی با اشاره به میزان تولید محصولات زراعی و دامی در استان تهران اظهار داشت: ۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصولات دامی، زراعی و باغی در استان تهران تولید می شود.
وی افزود: ۱۲ درصد شیرخام و ۱۷ درصد تخم مرغ کشور در استان تهران تولید میشود و متولی رعایت بهداشت محصولات دامی و پروتئینی سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت و متولی رعایت بهداشت محصولات زراعی سازمان حفظ نباتات و وزارت بهداشت و درمان است.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به طرح ارتقای سلامت ۸ محصول پرمصرف بیان کرد: غیر از وظایف مستمر برای ارتقای شاخصهای بهداشتی در بخش کشاورزی، مصوبه شورای سلامت در زمینه ارتقاء سلامت هشت محصول پر مصرف که ۵ محصول در استان تهران به صورت انبوه تولید میشود را در دستور کار داریم.
ذوالفقاری گفت: در مورد کاهش بقایای سموم و کودهای شیمیایی نمونه برداری از مزارع و میادین جهت اعطای کد ۱۸ رقمی به محصولات انجام می شود که این کد در ۲۲ کشور دنیا مقبولیت دارد و این امر با هدف صادرات محور کردن تولید اجرایی می شود.
وی بیان کرد: از اردیبهشت ۹۷ اعطای گواهی بهداشت به محصولات شروع شده تا محصولات گواهی شده وارد بازار شود که بقایای سموم آن از حد مجاز پایین تر باشد.
مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران در پایان با اشاره به ممنوعیت کشت سبزی و صیفی با آب آلوده خاطرنشان کرد: در مورد کشت سبزی و صیفی جات نیز ۵۰ هکتار که در استان تهران با آب فاضلاب آبیاری می شد معدوم شدند.
انتهای پیام/