به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دکتر سیدمهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: طرح تشدید کنترل و نظارت بر بهداشت محیط ویژه ماه رمضان با حضور ۸۲ بازرس در قالب ۴۱ تیم در شهرستانهای زیر پوشش این دانشگاه درحال انجام است.
وی ادامه داد: بازرسی و نظارت کارشناسان بهداشتی سیستان و بلوچستان از هفت هزار و ۳۰۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این طرح درحال انجام است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به افزایش خرید زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان بخشی از فعالیت بازرسان بررسی وضعیت قنادی هاست.
وی افزود: همچنین اغذیه فروشی ها، محلهای فروش حلیم، شله زرد و آش با دقت بررسی میشود تا نکات بهداشتی را رعایت کرده باشند.
طباطبایی بازدید از ۳۰۸ قنادی، هشت هزار و ۲۳۰ کلرسنجی آب و معدوم سازی ۲ هزار ۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد را از جمله اقدامات این طرح در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: سامانه ۱۹۰ برای مدیریت و نظارت مردمی ستاد فوریتهای سلامت محیط و کار است که با هدف رسیدگی به تخلفهای بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی، پاسخگویی به شکایتهای مردمی ارزیابی سریع از بهداشت محیط راه اندازی شده است.
انتهای پیام/ع