معاون دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: میزان مصرف نمک در استان ۴ تا ۵ برابر بیشتر از حد استاندارد است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمد عباسی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز گفت: میزان مصرف نمک در گیلان روزانه حدود ۱۰ تا ۱۲ گرم است که این ۴ تا ۵ برابر بیشتر از حد استاندارد است.

وی افزود:علاقه گیلانی‌ها به مصرف نمک و چاشنی‌های شور همانند زیتون، ماهی شور، پنیر محلی پرنمک و ماهی دودی موجب شده است تا این استان جز استان‌های پرمصرف نمک در کشور باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: بیش از ۸۳ درصد گیلانی‌ها بیشتر از حد استاندارد و طبیعی نمک مصرف می‌کنند.

محمد عباسی، میزان طبیعی و استاندارد مصرف نمک برای بیماران قلبی و عروقی، بیماران فشارخون بالا، کودکان و افراد بالای ۵۰ سال ۳ گرم در و برای افراد عادی ۵ گرم در روز اعلام کرد.

وی گفت: ۵۲ درصد مرگ و میر در گیلان به علت سکته‌های مغزی و بیماری‌های قلبی و عروقی است که عامل اصلی آن فشار خون بالا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از همه شهروندان خواست در سامانه خوداظهاری www.salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

 

انتهای پیام/م.ع

مصرف زیاد نمک در گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.