به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، سعید یگانه پور مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با توجه به اهمیت سلامت روزه داران عزیز در ماه مبارک رمضان و پیرو بررسی شکایت مردمی در خصوص وجود کارگاه غیرمجاز تولید موادغذایی در یکی از مناطق شهرستان، بازدید و بررسی مشترک با حضور رئیس اداره اماکن
نیروی انتظامی انجام شد.
وی ادامه داد: پس از شناسایی کارگاه و هماهنگی با دادستان، محل مذکور پلمپ گردید و از ادامه کار آن ممانعت به عمل آمد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با تاکید بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی و ممنوعیت اضافه کردن افزودنیهای غیر مجاز به مواد غذایی، گفت: گزارشات مردمی بهترین زمینه ساز آشکار شدن تخلفات و متعاقبا برخورد با متخلفان بهداشتی است؛ لذا همشهریان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی با شماره تلفن سامانه ۱۹۰ "سامانه ارتباطات مردمی" تماس حاصل فرمایند.
انتهای پیام// س.ح
پلمپ کارگاه تولیدی زولبیا در نیشابور