به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علیرضا حسیننژاد، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل به حمایت کمیته امداد استان اردبیل از ۳۸ هزار خانوار نیازمند اشاره کرد و گفت: قبل از رسانیدن مددجویان به خوداتکایی، باید مشکلات اساسی آنها رفع شود تا خانوار تحت حمایت در مسیر توانمندسازی با مشکلات خاصی روبهرو نباشند.
وی افزود: بر اساس سیستم نیازسنجی کمیته امداد استان که نیازهای اساسی خانوار تحت حمایت در آن شناسایی و ثبت شده است، مددجویان اردبیلی همواره نیازمند کمکهای خیرخواهانه مردم نیکوکار هستند تا بخشی از مشکلات خود را برطرف کنند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل برگزاری جشن رمضان را یکی از برنامههای کمیته امداد استان اردبیل در ارتقای همبستگی اجتماعی و اعلام نیازهای اساسی خانوار تحت حمایت عنوان کرد و گفت: معرفی محصولات خودکفایی، ثبتنام از حامیان طرح اکرام ایتام و محسنین و غرفه فرهنگی نیز از دیگر برنامههای کمیته امداد در برپایی نمایشگاه جشن رمضان است.
حسیننژاد با اشاره به اینکه این نهاد به تنهایی نمیتواند پاسخگوی نیازهای اساسی مددجویان باشد، بیان کرد: برای پیشبرد اهداف عالی کمیته امداد و همچنین خودکفایی خانوار تحت حمایت بیش از پیش نیازمند یاریرسانی خیران هستیم.
وی با بیان اینکه دستگیری از فقرا و نیازمندان استان اردبیل موجب میشود تا از بروز مشکلات و آسیبهای دیگر به خانوار تحت حمایت پیشگیری شود، افزود: کمیته امداد به منظور رفع نیازهای اساسی خانوار مستضعف جامعه با ارائه خدمات درمانی، معیشتی، فرهنگی، تعمیر و ساخت مسکن و اشتغالزایی گامهای بسیار بلندی را به ویژه در مناطق محروم برداشته است که با حمایتهای خیران میتوان فعالیتهای گستردهتری را به انجام رساند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه به هیچ وجه به دنبال موازیکاری با دستگاهها و نهادهای حمایتی نیستیم، اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل با موسسات خیریه و سایر سازمانهای حمایتی همکاری همهجانبهای دارد که در سایه آن شاهد کاهش آلام مشکلات نیازمندان هستیم.
حسیننژاد با بیان اینکه با هدف کاهش مراجعه حضوری خانوار تحت حمایت و تسهیل خدماترسانی به آنها سامانه اینترنتی ثبت درخواستهای مددجویان راهاندازی شده است، گفت: این سامانه ضمن کاهش هزینههای ایاب و ذهاب مددجویان موجب میشود تا به موقع پاسخ درخواستها و مشکلات آنها داده شود.
وی با اشاره به اینکه ۲۶ خدمت از طریق این درگاه الکترونیک قابل دسترسی و ارجاع به مددکاران است، بیان کرد: درخواست خدمات مسکن، خدمات انشعاب، تسهیلات شهرداری، خدمات دانشآموزی، خدمات دانشجویی، جهیزیه نوعروسان، خدمات نظاموظیفه و تسهیلات برگشت به روستا از جمله این خدمات است.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل میتوانند با ورود به سایت الکترونیکی e.emdad.ir نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند، افزود: پس از ثبت درخواست در سامانه، درخواستهای ثبتشده در سریعترین زمان ممکن بهصورت هوشمند به کارتابل درخواستهای مددکار مربوطه در سیستم جامع خدمات حمایتی منتقل میشود.
انتهای پیام/ح