به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ محمدرضا زارع، کارشناس موادغذايي ضمن بيان اين مطلب اظهارداشت: گوجه فرنگي غير از ويتامين C ، محتوي مقدار زيادي ليکوپن است. ليکوپن ماده اي است که خطر سرطان هاي پروستات و تخمدان را کم مي کند.
وي توصيه کرد: محصولات گوجه فرنگي از قبيل: رب گوجه فرنگي، سس گوجه فرنگي و کچاپ نيز ضد سرطان هستند.
زارع خاطرنشان ساخت: اسفناج داراي "لوتئين" ( lutein )، ويتامين هاي A ، C و E است. همه اين مواد به عنوان آنتي اکسيدان شناخته شده اند. اسفناج سرطان هاي کبد، ريه، سينه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور مي کند.
اين کارشناس متذکرشد: آووکادو، پتاسيم بيشتري نسبت به موز دارد و همچنين منبع خوب بتاکاروتن و آنتي اکسيدان است. مصرف آواکادو براي درمان سرطان کبد و بيماري هاي کبدي مفيد است./ح