به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، حاجی ملا از کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت مهاباد گفت: روغن مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه مهمترین فاکتور در بررسیهای کارشناسان است.
وی با اشاره به اهمیت توجه ویژه به کنترل روغن در مراکز عرضه زولبیا و بامیه، افزود: کیفیت روغن خوراکی با دستگاه سنجش کیفیت روغن سنجش میشود.
این طرح نظارتی تاپایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
شهروندان در صورت برخورد با هرگونه تخلف، گرانفروشی، کم فروشی و درج نکردن قیمت با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند.
انتهای پیام/ج