به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی پژوهشی میان جهاد دانشگاهی و سازمان اقتصادی کوثر که صبح امروز در محل جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی همانند جهاد سازندگی نهادی است که می خواهد خودباوری را در کشور نهادینه کند و خوشحال هستم که سرعت عمل موسسه کوثر بالاست اما از اینکه دیر به سمت این موسسه رفتهایم، ناراحتم.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی آماده همکاری در تمام حوزههاست، گفت: اعلام آمادگی میکنیم که میتوانیم در حوزه صنعت هم وارد عمل شویم و در بخش طراحی خودروهای الکترونیکی دفتر طراحی خود را در این سازمان ایجاد کنیم.
طیبی با اشاره به اساس کار انقلاب بیان کرد: وابسته نبودن به شرق و غرب اساس کار انقلاب است و همین موضوع سبب شده تا در حوزههای اقتصادی و دفاعی هم استقلال داشته باشیم و با تکیه بر توان داخلی بتوانیم محصولات مورد نظرمان را تولید کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: در حال حاضر تکیه ما در بخش علم و فناوری است و در این حوزه موفقیتهای بسیاری را به دست آوردهایم و با کسب موفقیتهای بیشتر در این حوزهها میتوانیم کارآمدی بیش از پیشی را در عرصه رقابت با سایر محصولات جهانی داشته باشیم.
وی درباره تاسیس جهاد دانشگاهی و هدف آن گفت: ما میخواهیم با کمک علم و فناوری توان کشور را به اثبات برسانیم و بگوییم که ایران توان حرکت در تمام مرزهای دانش را دارد و میتواند علم را به فناوری و ثروت تبدیل کند.
طیبی تصریح کرد: در بخشهایی همچون پزشکی و کشاورزی توانستهایم با تکیه بر توان داخلی موفقیتهای بسیاری را به دست آوریم و نگاه ما به این حوزهها کاربردی است.
رئیس جهاد دانشگاهی ضمن اشاره به تفاهم نامه امروز جهاد دانشگاهی بیان کرد: خوشحال هستم که با یک سازمان بزرگ اقتصادی که نقش مهمی در تولید ثروت کشور دارد تفاهم نامه امضا کردهایم و میتوانیم به پیشرفتهای خوبی دست یابیم.
در ادامه مراسم محمدرضا اسکندری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر اظهار کرد: جهاد دانشگاهی برای تحقق اهداف مهمی راه اندازی شد و نشان داد که ما میتوانیم همچنان وجود دارد.
وی ادامه داد: تفاهم نامهای که امروز به امضا میرسد در راستای هم افزایی بیشتر و برای تحقق شعار ما میتوانیم است و همان طور که مقام معظم رهبری هم در بیانیه گام دوم اشاره کردند دانشگاه و علم به توانایی تعبیر شده است
اسکندری با بیان اینکه علی رغم گذشت چهل سال از عمر انقلاب هنوز نتوانستهایم از تمام ظرفیتهای کشور استفاده کنیم، گفت: ما هنوز نتوانستهایم که از تمام ظرفیتهایمان به نحو احسن استفاد کنیم و دلیل آن استفاده کم از علم بوده در حال حاضر در بخش زراعت ۲۰ سال عقبتر از دنیا هستیم و دام و دم پروری ما نیز همین گونه است.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر تصریح کرد: باید با استفاده بیشتر از علم و دانش تلاش کنیم تا فاصله میان علم و عمل را کمتر کنیم و از تمام ظرفیتمان برای رسیدن به مقاصد مهم بهره ببریم.
وی با بیان اینکه دانش باید به دانشگاهیان داده شود، گفت: نیروهای دانشگاهی و آنهایی که کاربلد هستند باید وارد عمل شوند و به فعالیت در عرصههای مختلف علمی و اقتصادی بپردازند.
اسکندری یادآوری کرد: سازمان ما وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران است و هیچ کمکی از دولت نمیگیرد و سعی دارد تا علاوه بر فعالیت در بخشهای مختلف صنعت و کشاورزی در حوزه تجهیزات پزشکی هم وارد عمل شود.
انتهای پیام/