به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،علی آشتاب مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: در این طرح کارگرانی که کارگاه محل کار آنان در اثر سیل متضرر شده و دارای کارفرما و بیمه اجباری هستند میتوانند برای بهره مندی از طرح بیمه بیکاری مناطق سیل زده اقدام کنند.
وی اظهار داشت: ثبت نام کارگران واجد شرایط در این طرح محدودیتی ندارد و پیش بینی میشود تا سه هزار نفر در استان از مزایای این طرح بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه بیمه این افراد بر اثر قانون کار به مدت ۶ ماه پرداخت میشود گفت: همچنین با توجه به آغاز بهسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان، ایجاد سه هزار و ۸۸۰ فرصت شغلی در این راستا پیش بینی شده است.
آشتاب افزود: دغدغه اصلی مردم این مناطق، معیشت و بیکاری است که اگر برای این موضوع چارهای اندیشیده نشود با سیل مهاجرت روبرو خواهیم شد.
وی توضیح داد: چنانچه مردم در بازسازی مناطق سیلزده مشارکت داشته باشند حقوق ۱۰۰ روز کارگران توسط وزارت کار تامین میشود که میتوان در کارهایی همچون لایروبی باغات ودرختان، بازسازی معابر و مراقبت از بیماران صعبالعلاج و کودکان برای ۲۲۰ نفر شغل ایجاد کرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با اشاره به به کارگیری افراد متخصص در حوزههای بهداشتی نیز گفت: به منظور ترمیم اشتغال آسیبدیده از سیل، یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای لرستان مصوب شده تا به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار گیرد.
آشتاب با بیان اینکه تسهیلات اشتغال روستایی نیز بدون محدودیت رسته در مناطق سیلزده پرداخت میشود افزود: همچنین مقرر شده صندوق بیمه کارآفرینی تسهیلاتی در حوزه اصناف اعطا کند.
وی اضافه کرد: برای ۶ هزار کسبه پیشنهاد تسهیلات داده شده، اما بیشترین آسیب در زمینه تجهیزات است که تامین آن با مشکل مواجه شده است.
بر اساس آمار اولیه ۱۸ هزار فرصت شغلی بر اثر سیل لرستان از دست رفته است.
سه هزار و ۹۵۰ واحد صنفی با برآورد خسارت ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بر اثر سیل آسیب دیده اند.
۱۱۴ واحد صنعتی با برآورد ۳۰۰ میلیارد ریال خسارت دیده و زیرساختهای ۱۷ واحد در شهرکها و نواحی استان نیز خسارت بیش از ۳۰۰ میلیارد ریالی سیل را متحمل شدند.
انتهای پیام /پ