رئیس اداره مراتع و امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از اجرای عملیات بیولوژیک آبخیزداری در ۹ هزار و ۶۶۱ هکتار از مراتع این استان خبرداد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،بختیار مرادی گفت: اجرای این میزان سطح در حوزه‌های آبخیز از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در روستا‌هایی که دارای طرح‌های مرتعداری و مطالعات آبخیزداری هستند با مشارکت بهره برداران محلی اجرا شده است.

وی افزود: عملیات‌های بیولوژیک آبخیزداری با هزینه یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان در سطح و مراتع استان بر اساس فهرست بها اجرا شد که شامل بذرپاشی و بذرکاری، کپه کاری تبدیل دیمزار‌های کم بازده کنتور فارو، حفاظت و قرق مراتع است.

مرادی اضافه کرد: با توجه به حجم بالای عملیات بیولوژیک آبخیزداری و تخصصی بودن آن، ستاد اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری صندوق توسعه استان انجام پروژه‌های بیولوژیک آبخیزداری توسط اداره مرتع انجام می‌شود و این ستاد برنامه ریزی و زمانبندی اجرا و نظارت آن را بر عهده دارد.

وی گفت: در عملیات بیولوژیک آبخیزداری از گونه‌های ماشک، اسپرس، یونجه، خلر پروتریوم، آگروپاپیرون، آویشن، ختمی، کاسنی در اراضی ملی استان استفاده شده است.

رئیس اداره مراتع وامور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان یادآور شد: کپه کاری در سطح ۲ هزار و ۱۶۶ هکتار با ۹۸ درصد پیشرفت و قرق مراتع با ۷۵ درصد پیشرفت کاری در ۵۳۱ هکتار انجام شده است.

وی افزود: تبدیل دیم زار‌های کم بازده و علوفه کاری با ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی و ایجاد کنتور فارو در ۱۶۰ هکتار با ۹۴ درصد پیشرفت در دست انجام است و بذر پاشی و بذر کاری با ۲ هزار و ۲۹ هکتار به پایان رسیده است.

انتهای پیام/م

اجرای طرح کپه کاری در سطح ۲ هزار و ۱۶۶ هکتاراز اراضی کردستان

 

برچسب ها: کشاورزان ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار