به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،خالد سعیدی گفت: در حال حاضر ۱۰۲ واحد فناور و شرکت دانش بنیان عضو پارک هستند که در سال ۹۷ گردش مالی آنها در حدود ۳۵۰ میلیارد تومان و میزان صادرات این شرکتها و واحدهای فناور بیش از ۱۲۰ هزار دلار بود.
وی به دیگر دستاوردها و برنامههای اجرایی پارک علم و فناوری کردستان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: ثبت ۱۳ علامت تجاری برای شرکت ها، نمونه سازی ۸۶ محصول و تجاری سازی ۶۸ محصول از جمله این امور است.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان با اشاره به فعالیت ۱۲ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری اضافه کرد: توجه ویژه سیاستگذاران کلان کشور به حوزه دانشبنیان، ما را به این سمت سوق میدهد که سیاست کلی پارک در سال جاری را کمک به ارتقای واحدها و شرکتهای فناور و حرکت به سمت دانش بنیان شدن قرار دهیم تا شاهد حرکتی جهشی در توسعه پایدار استان باشیم.
سعیدی با تاکید بر ارتباط با بخشهای مختلف جامعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی یادآور شد: راهاندازی کسب و کارهای متکی بر فناوریهای نوین موجب پیشرفت استان است.
وی با اشاره به برگزاری نشستهای مشترک با اعضای هیات علمی دانشگاه کردستان و تاثیر آن در برنامههای عملیاتی پارک در سال جاری گفت: گسترش همکاری و تعامل فعال با دانشگاه و مراکز علمی و صنعتی، توسعه فرهنگ فناوری و نوآوری در میان تمام اقشار بویژه دانشگاه، افزایش سهم علم و فناوری و اقتصاد دانش محور با حمایت از صاحبان ایده و ایجاد توسعه و تقویت کسب و کارهای فناورانه در منطقه از برنامههایی است که در سال جاری برای اجرایی شدن آن اهتمام بیشتری خواهیم داشت.
سعیدی به فعالیتهای انجام شده برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور اشاره کرد و افزود: با افتتاح صندوق پژوهش و فناوری در استان میتوانیم به شرکتهای فعال بویژه استارتاپها کمک بیشتری کنیم.
وی تاکید کرد: این صندوق میتواند موجب رونق تبدیل ایدههای نوآورانه و فناورانه به کسب و کارهای نوپا و پایدار شود.
انتهای پیام/م