به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم؛محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت قم گفت: در این طرح تلاش میشود سطح بهره وری صنایع استان با استفاده از ظرفیت نیروهای نخبه دانشگاهی افزایش یابد.
وی با اشاره به این که طرح تاپ در سه بخش اجرا میشود، افزود: افراد مشمول خدمت سربازی که تمایل دارند دوران خدمت سربازی خود را در بنگاههای اقتصادی بگذرانند، دانشجویانی که تمایل دارند پایان نامههای خود را به صورت مساله محور انجام دهند و اساتید دانشگاهها که علاقه دارند در بنگاههای اقتصادی با انجام طرحهای تحقیقاتی فعالیت کنند، از جمله بخشهای مورد توجه در این طرح هستند.
وی ادامه داد: کلیه بنگاههای اقتصادی که تقاضای نیروی انسانی و نیازهای پژوهشی و فناورانه خود را در سامانه تاپ به نشانی اینترنتی www.irnaetop.ir وارد نموده اند میتوانند از این طرح استفاده کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم عنوان کرد: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این طرح میتوانند از طریق شمار تماس ۳۷۱۰۹۲۱۴ با اداره آموزش، پژوهش و فناوری سازمان صمت استان ارتباط برقرار نمایند.
تاپ سامانهای است که به منظور توانمند سازی بنگاههای اقتصادی کشور در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شده و مخفف عبارت تولید و توسعه اشتغال پایدار است.
وی افزود: اتصال به مهمترین راههای حمل و نقل کشور در بخش جادهای و ریلی و همچنین نزدیکی به فرودگاه بین المللی امام (ره) از دیگر ظرفیتهای قم برای رونق فعالیتهای صنعتی است.
سیجانی در بیان امتیازات بخش صنعت قم برای فعالیتهای اقتصادی بیان کرد: نزدیکی قم به تهران به عنوان بزرگترین بازار مصرف کشور یکی از عوامل رونق این بخش است.
وی ادامه داد: همچنین زیرساختهای مناسب مانند گاز، برق، آب، مخابرات و سایر امکانات مورد نیاز تولیدکنندگان در شهرکهای صنعتی استان و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان فراهم است و آنان میتوانند از این ظرفیت برای توسعه فعالیتهای صنعتی خود استفاده کنند.
۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحدهای صنعتی استان فعالیت میکنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
انتهای پیام /ح