به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، دومین نشست جلسه کارگروه تخصصی شورای ساماندهی و تمرکززدایی مرکز سیاسی- اداری پایتخت به ریاست فرزانه صادقمالواجرد، معاون معماری و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی و با حضور نمایندگانی از شورای شهر تهران، وزارت کشور، وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، سازمان حفاظت از محیطزیست، سازمان میراثفرهنگی، شهرداری تهران، مجلسشورای اسلامی، ستادکل نیروهای مسلح فرماندهی کل قوا، وزارت اطلاعات در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
غلامرضا کاظمیان، مدیرکل دفتر طرحریزی شهری و طرحهای توسعه و عمران در خصوص این نشست و مواردی که مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت، گفت: در جلسه دوم کارگروه تخصصی شورای ساماندهی و تمرکز زدایی مرکز سیاسی- اداری پایتخت، دو طرح تهیه شده توسط وزارت راه و شهرسازی که شاملِ طرح ساماندهی شهر تهران تهیه شده توسط مهندس سیدرضا هاشمی و همچنین طرح ارزیابی تحقق طرح مجموعه شهری تهران در استان تهران توسط اسفندیار زبردست مورد بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:ضمانتهای مالی طرف خارجی در راهآهن سریعالسیر تهران-قم- اصفهان فراهم شد
مدیرکل طرحریزی و طرحهای توسعه و عمران با اعلام اینکه در جلسه آینده ارزیابی مجموعه شهری تهران در مسیر استان البرز ارایه و مورد بحث و تبادلنظر قرار خواهد گرفت، افزود: تلاش داریم تا بررسی و جمعبندی این مطالعات و بررسیهای تکمیلی تا پایان تابستان انجام شود. بر همین اساس، سند سیاستگذاری و برنامهریزی ساماندهی و تمرکز زدایی از شهر تهران، تابستان امسال به شورای ساماندهی ارایه میشود.
کاظمیان تصریح کرد: هرگونه تفکر در خصوص سیاستگذاری و برنامهریزی برای تهران، نمیتواند جزیرهای و تنها به شهر تهران بپردازد، بلکه باید کل منطقه شهری یا مجموعه شهری تهران باشد. بدینمعنا ضرورت دارد تا تصمیمگیری یکپارچه برای تهران انجام شود.
وی اعلام کرد: در بحث ساماندهی و تمرکز زدایی از شهر تهران، تمامی موضوعها از جمله، بحث انتقال مراکز سیاسی- اداری از شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل دفتر طرحریزی و طرحهای توسعه و عمران تصریح کرد: اغلب مطالعات کارشناسی چندان با انتقال مرکز سیاسی- اداری از شهر تهران موافقت نداشته است. با این وجود، منتظر هستیم تا مطالعات بعدی را بررسی کنیم و در نهایت به جمعبندی برسیم و جمعبندی را به شورای ساماندهی پایتخت ارایه کنیم.
وی گفت: به نظر میرسد درباره موضوع ساماندهی مراکز سیاسی- اداری نیاز به مطالعه جدید نیست و بر اساس مطالعات قبلی که انجام شده است، همچنین تحلیل محتوایی که انجام میشود، در اسرع وقت به سند واحد میرسیم تا بررسی و مراحل بعدی به شورای ساماندهی ارایه شود.
شورای ساماندهی تهران ۱۳ عضو دارد و از مجلس شورای اسلامی دو نفر در این شورا، عضویت دارند.
انتهای پیام/