محمد نظر پور، معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، گفت: در سال جاری تاکنون ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار جوجه ریزی درفروردین ماه و در اردیبهشت ماه هم ۲ هزار و ۴۰۰ مورد جوجه ریزی در ۵۳۰ واحد مرغداری گوشتی استان همدان انجام شده است.
وی با بیان اینکه مازاد نیاز مصرف مردم استان از گوشت مرغ را به استانهای هم جوار و تهران فرستاده میشود، افزود: هر روز ۱۰ تن گوشت مرغ استان به تهران ارسال میشود.
نظر پور با بیان اینکه هر مرغداری استان بین ۴ تا ۵ دوره میتواند جوجه ریزی داشته باشد گفت: مصرف گوشت مرغ در استان ماهانه ۳ هزارتن است و این درحالی است که در استان ماهانه حدود ۵ هزار تن گوشت مرغ تولید میشود.
وی با اشاره به توقف صدور جواز برای ایجاد مرغداریهای جدید در کشور از سال ۱۳۹۳ به بعد افزود: سیاست کشور با توجه به تولید بیش از نیاز مردم به گوشت مرغ، به سمت تولید مرغهای سایز مناسب، بهینه سازی واحدهای موجود و تامین نهادههای تولید است.
انتهای پیام/ا