به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالحسین معظم فر، مدیرعامل سازمان آتش نشانی دزفول گفت: جنازه نوجوان ۱۳ ساله که ۵ روز پیش در رودخانه دز غرق شده بود در ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه امروز توسط تعدادی از شهروندان در حوالی بیشه عباس آباد مشاهده و توسط اکیپ غواصی آتش نشانی دزفول از رودخانه دز بیرون کشیده شد.
وی افزود: در پی تماس شهروندی با سامانه ۱۲۵ این سازمان در ساعت ۱۹ و ۲۰ دقیقه گزارش غرق شدن مردی حدود ۳۰ ساله در حوالی پل قدیم اطلاع رسانی شد.
معظم فر تصریح کرد: ستاد فرماندهی عملیات به سرعت ۲ اکیپ از آتش نشانان ایستگاههای شماره ۳ و مرکزی آتش نشانی را به محل گزارش شده اعزام کرد و بلافاصله عملیات غواصی و جستجو در محدوده پل قدیم آغاز گردید.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول اذعان داشت: پس از ۵۰ دقیقه تلاش جسد این مرد کشف و از آب بیرون آورده شد.
انتهای پیام/گ