دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: رویکرد دولت اجتماعی شدن و ترویج گفتمان مبارزه با مواد مخدر است که همین موضوع ضرورت انجام مداخلات فرهنگی را بیشتر می‌کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت: رویکرد دولت اجتماعی شدن و ترویج گفتمان مبارزه با مواد مخدر است که همین موضوع ضرورت انجام مداخلات فرهنگی را بیشتر می‌کند.

مجتبی بیرانوند اظهار کرد: با توجه به اینکه حاشیه نشینی یکی از آسیب‌های اجتماعی پس از سیل است.

وی افزود: با توجه به وقوع سیل کم سابقه‌ای که ابتدای امسال در لرستان رخ داد، مباحث روانشناسی و برنامه‌های تاب آوری اجتماعی در مناطق سیل زده بخوبی اجرا و مدیریت شد.

بیرانوند با اشاره به اینکه در بخش اجرا همچنان موضوع اقدامات فرهنگی و مداخلات فرهنگی در راستای پیشگیری از اعتیاد در اولویت قرار دارد، بیان کرد: در این حوزه باید دردمندانه وعنوان یک دغدغه اصلی عمل کرد.

وی اضافه کرد: با اینکه در حوزه مقابله با مواد مخدر لرستان استان لرستان رتبه دوم را در کشور دارد، اما در بخش اقدامات فرهنگی که دستگاه‌های فرهنگی باید اقدام کنند به مداخلات فرهنگی بیشتر نشده است.

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان ادامه داد: بطور کلی در حوزه مبارزه با مواد مخدر تلاش‌های زیادی انجام شده و هزینه‌های زیادی از جمله شهدای حوزه مبارزه با مواد مخدر داشته ایم که همگی این تلاش‌ها در واقع مسئولیت ما در برابر مبارزه با مواد مخدر را سنگین‌تر می‌کند.

وی با تاکید بر اجرای برنامه‌های کاهش آسیب گفت: اگر برنامه‌هایی همچون توزیع صد هزار سرنگ در پاتوق‌های مصرف مواد مخدر اجرا می‌شود باید با احساس مسئولیت نسبت به جمع آوری همان سرنگ‌ها اقدام کرد تا با مصرف مجدد بقایای آن‌ها آسیب‌های بیشتری انتقال داده نشود.

بیرانوند افزود: برای کاهش کار دستگاه‌های مقابله‌ای با مواد مخدر و دستگاه‌های درمانی در حوزه اعتیاد و بیماری‌های ناشی از آن در اولین گام باید اقدامات فرهنگی در این حوزه را جدی‌تر گرفت.

وی با تاکید بر ضرورت درمان معتادان متجاهرافزود: اگر در شهرستان امکان درمان و ساماندهی معتادان متجاهر وجود نداشت با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری باید به مرکز استان انتقال داده شوند.

وی با تاکید بر اینکه معتاد متجاهر به هیچ وجه نباید در سطح شهر پرسه بزند، اظهار کرد: در مرکز استان ظرفیت نگهداری و ساماندهی ۴۵۰ نفر در اختیار بهزیستی قرار دارد که باید در صورت مشاهده معتادان متجاهر به این مراکز انتقال داده شوند.

دبیر شورای مبارزه بامواد مخدر لرستان با اشاره به مشکلات دارویی که در کلینیک‌های درمان اعتیاد وجود دارد، بیان کرد: موضوع دارو و درمان باید در این بخش باید حل شود تا جلوی حیف و میل‌هایی دارویی که در این حوزه وجود دارد گرفته شود.

بیرانوند اضافه کرد: پنج استان بعنوان پایلوت اجرای جدایی درمان از دارو انتخاب شده اند که لرستان هم آمادگی برای پایلوت بودن در این بخش را اعلام کرده است.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: در استان ۵۶ نفر در راستای مبارزه با مواد مخدر شهید شده اند.

 

انتهای پیام/ب

۵۶ نفر در لرستان در راستای مبارزه با مواد مخدر شهید شده اند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.