به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سنندج ، مدیرکل استاندارد کردستان هدف از راه اندازی دفتر ارتباط با استاندارد را ترویج، آگاه سازی و آموزش همگانی استاندارد به مردم دانست.
منصور لهونیان گفت: ارتباط با استاندارد این باور را درمردم تقویت خواهد کرد که رعایت استاندارد واجرای آن درحفظ سلامت وامنیت آنها بسیارموثر است و این امر برای تولید کننده و علی الخصوص مصرف کنندگان سودمند است.
وی افزود: این دفتر در ۲۷ دی ماه سال ۹۵ افتتاح شد که خوشبختانه از آن زمان تاکنون همکاریهای خوبی ازطرف شورای اسلامی استان کردستان بوده و انتظارمی رود این همکاری و پشتیبانیها بیشترا ز گذشته شود.
وی افزود: یکی از وظایف مهم استاندارد بازرسی از آسانسورها است که در این زمینه شهرداریهای سنندج و سقز در راستای پیش برد برنامههای استاندارد همکاری خوبی را داشته اند.
مدیرکل استاندارد استان کردستان با اشاره به اینکه یکی دیگر از وظایف شرعی استاندارد جلوگیری از کم فروشی است، تاکید کرد: پایش وسایل توزین از وظایف مهم استاندارد است و بر روی ترازوها پس از انجام آزمون صحت عملکرد، برچسب تاییدیهی استاندارد نصب میشود.
منصور لهونیان تصریح کرد: هیچ کاسبی اجازه ندارد از ترازوی غیر استاندارد استفاده کند و ما دراین زمینه به همکاری هرچه بیشتر اصناف نیازمندیم وا نتظار داریم شورای شهرها نیز در این خصوص اطلاع رسانی لازم را داشته باشند و مردم را به رعایت این امرمهمتر غیب کنند.
وی درخصوص مراکز پیک نیک پرکنی و جایگاههای CNG گفت: متاسفانه در این زمینه بیشترین مشکل را با شهرداریها داشتیم و انتظار داریم که شورای استان به عنوان نمایندهی مردم همکاری لازم را با استاندارد داشته باشد تا ازبروز هرنوع خطراحتمالی جلوگیری شود.
مدیر کل استاندارد کردستان همچنین با اشاره به ترویج استاندارد به عنوان مهمترین وظیفهی استاندارد اظهار داشت: ترویج استاندارد به مردم کمک میکند که حق و حقوق خود را بدانند و با آگاهی از آن بتوانند از مطالبات به بهترین نحواستفاده کنند واین امر درترویج فرهنگ عمومی استاندارد وآموزش همگانی بسیارمهم است و دستگاههای اجرایی مانند آموزش وپرورش وفرهنگ وارشاد اسلامی میتوانند دراین خصوص به کمک استاندارد آمده واطلاع رسانیهای لازم را انجام دهند.
وی با اشاره به رویکرد جدید استاندارد تصریح کرد: دررویکرد جدید استاندارد کنترل کیفیت کالا وخدمات برعهدهی خود مردم است و مردم میتوانند از این طریق به رونق تولید کمک کرده باشند.
مدیرکل استاندارد کردستان درخصوص ارائه بسته حمایتی به پیله وران افزود: این بسته شامل حذف هزینه نمونه برداری کالاهای یاست که درقالب پیله وری وارد کشورمی شود وهزینه نمونه برداری وآزمون ازکالاهایی که توسط پیله وران وارد میشود درقالب طرح طاها توسط سازمان ملی استاندارد انجام میشود.
انتهای پیام/ع