
محمد نصیری رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به امضای تفاهم نامهای با اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی اظهار کرد: مطابق با رویکردهای جدید سازمان داوطلبان جلسات متعددی را با محوریت مسئولیت پذیری اجتماعی با شرکتهای کسب و کار برگزار کردیم، لذا حمایتهای این شرکتها از جمعیت هلال احمر در زمان سیل موجب شد تا بتوانیم تفاهم نامهای را در این خصوص امضا کنیم.
وی افزود: این تفاهم نامه با اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی برای بهره مندی از توانایی آنها منعقد شد.
نصیری با اشاره به محورهای این تفاهم نامه گفت: تعامل مشترک در سطح آگاهی بخشی عمومی، پیشگیری از آثار حوادث و سوانح، ارتقای سطح آگاهی عمومی برای پیشگیری از حوادث و سوانح، بسترسازی برای مشارکت و ایفای کسب و کارهای فضای مجازی در فعالیتهای داوطلبانه سطح کشور، ارتقای سطح تعامل و افزایش کمی و کیفی همکاریها، مشارکت و انسجام در هماهنگی و اثربخشی از جمله محورهای این تفاهم نامه است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: تلاش میکنیم تا در چارچوب این اهداف نسبت به راهاندازی پویشهای نیکوکاری، آموزشهای عمومی و تخصصی در حوزه امداد و نجات، بسترسازی و هماهنگی جهت مداخلات برای تاب آوری در زمان وقوع حوادث و بحران تعاملاتی را با هم داشته باشیم.
انتهای پیام/