به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال هفته پیش اعلام کرد در روزهای آتی سر مربی تیم ملی فوتبال ایران معرفی می شود و این سرمربی خارجی که در دنیای فوتبال یک برند است، به زودی وارد کشورمان خواهد شد.
طبق اطلاع ما از برخی منابع آگاه روند انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال در چارچوب فدراسیونی انجام نشده است و فدراسیون فوتبال هنوز مکاتبات رسمی با این گزینه نداشته و احتمال می رود مارک ویلموتس از طریق واسطه ها به صورت غیر رسمی مذاکراتی را با یکی از مسئولان فوتبال ایران در خارج از کشورمان داشته و این مربی در صورتیکه بخواهد به ایران سفر کند باید از طریق کشور ثالث ویزای ایران را دریافت کند چراکه تاکنون از سوی فدراسیون فوتبال اقدامی برای دریافت ویزای او و ۲ مربی بلژیکی که رسانه های اروپایی از آنها به عنوان دستیاران ویلموتس در تیم ملی فوتبال ایران یاد کرده اند انجام نداده اند.
نکته حائز اهمیت این است که هیچکدام از مسئولان فوتبال ایران حاضر به تائید مذاکرات نیستند و معتقدند در فدراسیون فوتبال اقدام خاصی برای مذاکره با این سر مربی انجام نشده است.
گزینه تیم ملی فوتبال ایران ویلموتس یا هر مربی دیگری که باشد به نظر می رسد روال کار غلط است. به عنوان مثال فدراسیون فوتبال کلمبیا وقتی کارلوس کی روش را برای هدایت تیمش انتخاب کرد، بعد از جام جهانی به صورت رسمی در رسانه ها و سایت فدراسیون کلمبیا اعلام کرد و این درست زمانی بود که توافق نهایی آنها انجام نشده بود و کی روش هنوز در گیر و دار ماندن و نماندن در ایران بود.
این اقدام حرفه ای فدراسیون فوتبال کلمبیا در تمام جهان امری رایج و طبیعی است و عجیب است که فدراسیون فوتبال در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال امنیتی عمل می کند.
مذاکره در فوتبال امری بدیهی و توافق نسبی است و برای فدراسیونی مثل ایران زیبنده نیست که رسانه های فرانسه، بلژیک و آلمان خبر مذاکرات و مفاد قرارداد مسئولان فوتبال ایران و ویلموتس در ترکیه را منتشر کنند و در کشور خودمان در اوج بی خبری هر روز شایعه ای جدید منتشر شود. نکته عجیب این جا است برخی مدیران برنامه ایرانی فعال در خارج از کشور برخلاف اعضای هیئت رئیسه فدراسیون که نسبت به توافق با ویلموتس ابراز بی اطلاعی می کنند یا خود را به ندانستن می زنند، کاملا از روند مذاکرات اطلاع دارند.
تکذیب های پی درپی اخبار حول محور تیم ملی نوعی بی اعتمادی را نسبت به فدراسیون فوتبال بوجود می آورد که در آینده تبعاتی را برای همین فدراسیون در پی خواهد داشت.
اگر گزینه تیم ملی فوتبال کارشناسی شده و مناسب ترین است، دلیلی برای پنهان کردن این اتفاق وجود ندارد. اگر در مورد یک تیم باشگاهی قرار بود سرمربی انتخاب شود و این اقدام در داخل کشور بود برای اینکه قیمت بالا نرود این پنهان کاری توجیه داشت اما در سطح بین المللی و ملی فوتبال ایران این رفتار کودکانه ترین رفتار است و بعد از توافق نهایی دوره این سرمربی هم به سر می رسد اما آن زمان مسئولان بار این انتخاب را به دوش می کشند؟ یادشان می آید که در اوج بی خبری و نهایت پنهان کاری او را در پست سرمربیگری تیم ملی فوتبال گمارده اند؟
بیشتر بخوانید:
سالی ۲۲ میلیارد تومان برای سرمربی بی جام!
مارک ویلموتس با ایران به توافق رسید
انتهای پیام/