سیالای (CLA) یا لینولئیک اسید کونژوگه یکی از ایزومرهای لینولئیک اسید است و این بدین معناست که دارای تغییری جزئی در ساختار مولکولی به دلیل تغییر در وظایف مواد غذایی است؛ این یکی از اسیدهای چربی آزاد است که بهطور طبیعی در گوشت و مواد لبنی وجود دارد و توسط بدن تولید نمیشود بنابراین باید از طریق رژیم غذایی تأمین شود. سیالای برای اولین بار در سال ۱۹۷۸ توسط دکتر مایکل پاریزا و در حین مطالعه عصاره گوشت در دانشگاه ویسکانسین مادیسون کشف شد. تونالین CLA (نسخه صنعتی) یکی از برترین مکملهای سیالای است و از روغن کافشه تهیه میشود که منبع مناسبی از لینولئیک اسید است. این محصول نخستین محصول پرفروش جهان بوده و تحقیقات بسیاری بر روی آن انجام گرفته شدهاست.
علی اکبر تقی زاده مدیرعامل این شرکت توضیح داد: ابتدا موفق شدیم غلظت لینولئیک اسید کونژوگه را به دو درصد و اکنون به ۶۰ درصد افزایش دهیم.
به گفته او، بسته به ایزومرهای مختلف این افزایش غلظت در درمانهای ضد دیابت، ضد چاقی، ضد پوکی استخوان و ضد تصلب شراییم موثر است.
مدیرعامل شرکت سلامت پخش یلدا بیان کرد که به زودی شکل نانویی این محصولات نیز تولید خواهد شد.
پایان پیام/
امیدوارم
CLA یک مکمله