به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، شهرداری تیانجین چین به صورت فعال در حال فراهم آوردن زیرساختها و حمایتهای مختلف در عرصه سیاستگذاری برای به کارگیری فناوریهای هوش مصنوعی است، که از جمله آنها میتوان به استفاده از خودروهای خودران اشاره کرد.
شهرداری تیانجین، یک جاده آزمایشی به طول سی کیلومتر را برای استفاده خودروهای خودران راه اندازی کرده است. این شهرداری همچنین سال گذشته، مجوز استفاده آزمایشی از سه خودروی هوشمند را صادر کرد. بدین ترتیب، این امکان فراهم شده است تا از فناوری خودروهای خودران، در جادهها استفاده شود.
«دو ژیبین» مدیر تجاری «مرکز دادههای خودرویی» در «مرکز فناوری و پژوهش خودروهای چین» در این باره گفت: شرایط پیچیده و دشوار در جاده، مانند توقف ناگهانی خودروها و حتی قرار گرفتن خودروها پشت سر هم در راه بندان را نمیتوان به طور کامل در فضای آزمایشگاهی شبیه سازی کرد.
امسال شهرداری تیانجین همچنین یک پارک فناوری به وسعت ۲۶۷ هکتار را که مدیریت آن به خوبی اجرا نمیشد و بسیار آلاینده بود، به زمین آزمایش خودروهای هوشمند تبدیل کرد. در آزمایشهایی که در این منطقه انجام میشود، بیش از ۱۰۰ سناریو برای استفاده از خودروهای هوشمند در نظر گرفته شده است.
«لی دیی» عضو «آکادمی مهندسی چین» و رئیس «انجمن هوش مصنوعی چین» در این باره گفت: لازم است که این خودروهای هوشمند در جادههای واقعی آزمایش شوند. این کار شبیه به شنا کردن است. نمیتوان همیشه در استخر، شنا کرد. بالاخره باید رودخانهها و دریاها را نیز آزمایش کرد.
«شهر زیست محیطی تیانجین چین-سنگاپور» نیز یک محوطه عالی برای استفاده آزمایشی از سامانههای مدیریت «هوش مصنوعی ۴۲» است که از جمله آنها میتوان به سامانههای حمل و نقل، سامانههای زیست محیطی و سامانههای مدیریت شهری اشاره کرد. در سرتاسر روز میتوان شاهد رفت و آمد خودروهای هوشمند از جمله اتوبوسها و خودروهای نظافت هوشمند بود. همچنین در این شهر، هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) همواره در حال نظارت بر رفت و آمد خودروها و همچنین کیفیت هوا هستند.
این شهرداری همچنین طی سال کنونی قانون جدیدی را به تصویب رساند که موضوع آن، ارتقای به اشتراک گذاری اطلاعات و دادهها در میان بخشهای مختلف است.
«یین جیهویی» مدیر «کمیسیون صنایع و فناوری اطلاعات» شهرداری تیانجین در این باره گفت: در گذشته، شرکتها بر این باور بودند که دادههایی که جمع آوری میکنند، تنها به خود آنها تعلق دارد و به همین علت، تمایلی نداشتند تا این اطلاعات را به اشتراک بگذارند. اکنون بر اساس قوانین جدید، ما میتوانیم دادههایی که از بخشهای مختلف جمع آوری میشود را در کنار یکدیگر قرار دهیم و ساخت یک شهر هوشمند را تسریع کنیم.
شهرداری تیانجین همچنین اقدامات دیگری را محقق کرده است که از جمله آنها میتوان به تخصیص بودجهای به مبلغ ۱۰ میلیارد یوان (حدود یک و نیم میلیارد دلار آمریکا) به توسعه ساختارهای هوشمند اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: نمایش خودروهای هوشمند در بارسلونا + فیلم