به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، مهدی بماندشتی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج گفت: با توجه به آغاز ماه مبارک رمضان شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج به دلیل افزایش تقاضای مردم به خرید فرآوردههای خام دامی اقدام به نظارت بیشتر بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها کرده است.
وی گفت: شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج با دو اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت کاری از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت میکند.
بماندشتی افزود: در این طرح از تمام مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل: قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، سردخانهها و همچنین رستورانها و چلوکبابیها بازرسی انجام میگیرد.
وی با اشاره به اینکه کنترل و نظارتهای مستمر در ارتقای وضعیت بهداشتی جامعه بسیار حائز اهمیت است گفت: شهروندان گوشت و فرآوردههای دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
بماندشتی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف (عرضه گوشت قرمز بدون مهر و لیبل دامپزشکی، عرضه مرغ به صورت غیر بسته بندی، عرضه فرآوردههای بسته بندی شده غیر مجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سرد خانه) مراتب را به شبکه دامپزشکی شهرستان و یا به شماره ۴۴۲۸۱۰۰۸ گزارش کنند.
انتهای پیام/ی