ژاپن انجام آزمایش بر روی سریع‌ترین قطار جهان را که می‌تواند با سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کند، آغاز کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان ­به نقل از سی ان ان، ژاپن روز گذشته (جمعه) از نسل جدید قطار‌های شینکانسن خود با نام «آلفا ایکس» رونمایی کرد. این کشور از روز گذشته انجام آزمایش بر روی سریع‌ترین قطار جهان را که می‌تواند با سرعت ۴۰۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کند، آغاز کرده است. این قطار نسل جدید به دستکم ۳ سال آزمایش نیاز دارد.

زمانی که این قطار حدودا در سال ۲۰۳۰ مورد استفاده قرار بگیرد به سریع‌ترین قطار‌های جهان تبدیل خواهد شد. این قطار حتی از قطار «فاکسینگ» چین هم سریعتر حرکت خواهد کرد.

رونمایی از سریعترین قطار جهان در ژاپن+ تصاویر

رونمایی از سریعترین قطار جهان در ژاپن+ تصاویر

این قطار سریع السیر قرار است بین شهر‌های سندای و آئوموری در ژاپن که حدود ۲۸۰ کیلومتر از یکدیگر فاصله دارند، مورد آزمایش قرار بگیرد. آزمایش‌ها هم دو بار در هفته و نیمه شب‌ها که خطوط راه آهن خلوت‌تر است، انجام خواهد شد.

قطار نسل جدید «آلفا ایکس» ۱۰ واگن دارد و جلوی قطار به شکلی نوک تیز طراحی شده است که تا حد امکان در هنگام عبور از تونل‌ها انتقال فشار و صدا را کاهش دهد. این قطار همچنین دارای امکاناتی برای کاهش لرزش ناشی از زلزله است. قطار آلفا ایکس حتی از قطار‌های پرسرعتی که هم اکنون در ژاپن و فرانسه مورد استفاده قرار می‌گیرند هم سریع‌تر حرکت می‌کند.

شینکانسن نام قطارها و شبکه قطارهای سریع ژاپن است که از سال ۱۹۶۴ راه‌اندازی شده‌است. شینکانسن از نظر امنیت، رکورددار قطارهای سریع جهان به‌شمار می‌رود که در طول ۴۴ سال فعالیت و حمل ۷ میلیارد مسافر تاکنون هیچ تلفاتی بر جای نگذاشته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۲۳:۱۴ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
با سلام وادب انشالله در ایران هم چنین قطارهای بکارگیرشودوکارمردم بزودی راه بافتدالحمدالله ایران با تکنولوژی دنیا داردجلومیرود
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۶:۰۱ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
كاش توي ايران هم از اين قطارها بسازند
اينطوري تا حد زيادي مشكل ترافيك حل ميشه
Iran (Islamic Republic of)
رجا
۱۰:۴۷ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
چرا مسئولین ما به جای این همه مخارج هنگفت برای ترافیک تهران نمی آیند از این تکنولوژی ها برای نقل و انتقال ساکنین در تهران به شهرهای اطراف تا شعاع 400 کیلومتری استفاده کنند که بعدازظهرها افراد سوار این قطارها بروند به شهر خودشان برای سکونت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
چرا نمیگید از تجمیع امکانات در پایتخت جلوگیری کنند و با تمرکز زدایی و ایجاد شبکه مدیریت الکترونیک که نیاز به بستر فیزیکی هم نداره به تسهیل امور دست نزنند؟
آخرین اخبار