به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،باقر کرمی گفت: این طرح سال ۹۶ برای نخستین بار در استان اجرا شد و بدلیل اعلام نشدن نتایج آن، از ابتدای اردیبهشت امسال برای دومین سال اجرا میشود.
وی افزود: در این طرح آسیبهای اجتماعی از جمله بیکاری، فقر، اعتیاد، فساد دستگاههای اجرایی و دولتی و روابط فرا زناشویی در میان سه رنج سنی ۱۵ تا ۲۰ سال، ۲۱ تا ۴۰ سال و ۴۱ تا ۶۰ سال بررسی و رصد خواهد شد.
معاون امور پیشگیری بهزیستی کردستان با بیان اینکه برای اجرای طرح در هر استان شهرهای پرآسیب، کم آسیب و مرکز استان تعیین شده اند، اضافه کرد: بر این اساس در کردستان، شهر قروه به عنوان پرآسیب، بیجار به عنوان شهر پاک و کم آسیب و سنندج به عنوان مرکز استان انتخاب شدند.
وی یادآور شد: برای اجرای طرح ۱۲ پرسشگر آموزش دیده انتخاب شده اند که پرسشنامهای شامل ۱۷۱ سوال در مورد آسیبهای مورد نظر را برای رصد در اختیار جامعه هدف قرار میدهند.
کرمی تاکید کرد: جامعه هدفی که قرار است به پرسشنامه پاسخ دهند باید باسواد باشند و هر کجا با سوال یا مشکلی مواجه شدند، پرسشگر اجازه دارد با توضیحی کوتاه و خنثی او را راهنمایی کند.
وی هدف از اجرای این طرح را شناسایی آسیبهای مختلف در میان خانوادهها و ارائه راهکار و برنامه برای رفع و یا کاهش آن اعلام کرد.
انتهای پیام/م