به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،سید مادح حسامی با بیان اینکه این میزان بیشترین مقدار جوجه ریزی در سالهای گذشته است، گفت: با این میزان جوجه ریزی که اول فروردین امسال در واحدهای مرغداری انجام گرفته بیش از هفت هزار و ۲۰۰ تُن گوشت سفید وارد بازار مصرف میشود.
وی افزود: برای تداوم این میزان تولید نوبت دوم جوجه ریزی در سال جاری به همین میزان هم اکنون در حال انجام است و تولید آن تا پایان ماه مبارک رمضان عرضه میشود.
حسامی بیان کرد: محصول جوجه ریزی فروردین امسال اکنون در بازار عرضه میشود که با توجه به برنامه ریزی انجام شده در ماه رمضان هیچ گونه کمبود و محدودیتی در توزیع مواد پروتئینی در کردستان نخواهیم داشت.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: ماهیانه حدود سه هزار و ۵۰۰ تُن در استان مصرف گوشت سفید داریم که تولید در حدود هفت هزار تُن است که سه هزار و ۵۰۰ تن تولید مازاد به استانهای کرمانشاه و تهران فرستاده میشود.
انتهای پیام/م