به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، برادری و همدلی ملتها به ویژه ملتهایی که مشترکات و پیوستگیهای بسیار تاریخی، دینی، فرهنگی و سیاسی دارند موضوع عجیبی نیست، اما این اتحاد و همدلی در بحرانها بیش از همیشه رخ مینمایاند.
ایران و عراق که جلوههای وحدت و یکی بودن آن فراتر از تاریخ و جغرافیا است روابطشان به گونهای است که در زمان هجوم داعش آمریکایی-سعودی، ایران تمام قد به دفاع از مقدسات مسلمانان و یاری مردم عراق میشتابد و در زمان بلای طبیعی سیل عراقیها هستند که کمپین #رد_الجمیل (پاسخ نیکو) راه اندازی میکنند و به یاری مردم در مناطق سیل زده میشتابند.
سیل فروکش کرده، اما حضور نیروهای بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی) همچنان ادامه دارد.
ابوموسی از فرماندهان حشدالشعبی است که این روزها در خوزستان و در مناطق سیلزده به خدمترسانی مشغول است، درباره فعالیت نیروهای حشدالشعبی در بحران سیل خوزستان گفت: بعد از شنیدن خبر سیل در ایران برای امدادرسانی به سیلزدگان به سمت خوزستان حرکت کردیم و مدیریت بحران برای کنترل سیلاب و امدادرسانی به ریاست ابومهدی مهندس تشکیل داده شد.
وی افزود: مدیریت لجستیک، بهداری، گردان دریایی و مهندسی رزمی فعالیت گستردهای در یاری رساندن به سیلزدگان داشتند و قریب به ۱۰۰ دستگاه بیل مکانیکی، لودر، بولدوز و کمرشکن بعد از تشکیل جلسه به ریاست ابو مهدی المهندس و موافقت و هماهنگی مسئولان ایرانی در مناطق سیل زده مستقر شدند.
فرمانده محور ثارالله حشدالشعبی عنوان کرد: از کنسولگری جمهوری اسلامی در بصره و قرارگاه فجر سپاه که امکانات را برای ما فراهم و از نقطه صفر مرزی ما را همراهی کردند تشکر میکنم.
ابو موسی ادامه داد: سرعت عمل و هماهنگی بین مهندسین ما و جمهوری اسلامی ایران خصوصا در قرارگاه کربلا بسیار خوب بوده و ما پس از تشکیل جلسات فعالیت خود را شروع کردیم و با گزارش لحظهای در مناطق مستقر شدیم.
وی تصریح کرد: بعضی از بیلهای مکانیکی ما در اطراف کانال سلمان و بعضی دیگر بین شادگان و در جاده ماهشهر و خرمشهر مستقر شدند و الحمدالله نیروهای ما موفق شدند در ایجاد سیلبند و مهار آب به برادران ایرانی کمک کنند.
فرمانده محور ثارالله حشدالشعبی گفت: بعد از هدایت آب به طرف دریا، شروع به حرکت تدارکاتی کردیم و مایحتاج سیلزدگان را فراهم کردیم و بعضی از وسایل از کشور عراق وارد شد و بعضیها از اهواز و تهران خریداری شدند و ما سعی کردیم بستههای کامل شامل لباس و پوشاک، کفش، موادغذایی و بهداشتی در تمام روستاها توزیع شود.
ابو موسی با اشاره به ورود سیلاب به منطقه رگبه و صراخیه در شادگان بیان کرد: نیروهای ما به همراه دستگاههای مهندسی از قبیل بیل مکانیکی به سمت شادگان حرکت کردند و با کمک گردان دریایی مردم را همراه احشام به اردوگاههای تشکیل شده منتقل کردیم که در این اردوگاهها نیز کمک رسانی انجام میشود و ستاد عتبات عالیات نیز غذای گرم برای مردم سیل زده پخت و توزیع میکرد.
وی بیان کرد: دو اتاق عمل سیار با تمام امکانات آماده کمکرسانی به مردم است. در حال حاضر ۱۰۰ آمبولانس با دکتر، پرستار و دارو که داروها از کشور عراق وارد کرده ایم و از تهران نیز خریداری شد. الحمدالله تا به حال مشکل دارو وجود نداشته است و در صورت وخیم بودن وضع بیماران آنها را به بیمارستان شهید بقایی منتقل خواهیم کرد.
فرمانده محور ثارالله حشدالشعبی در ادامه افزود: تاکنون ۷ هزار بسته توزیع شده است و در مرحله دوم پمپهای تخلیه آب با کمک ستاد عتبات خریداری شده که هزینه آن توسط حشدالشعبی پرداخت شده و نصب و تامین برق آن نیز با ستاد عتبات است پمپهای بزرگ با خروجی ۶ اینچ و ۱۰ اینج نصب شده که آب موجود در روستاها تخلیه شده و پمپهای کوچک نیز برای تخلیه آبهای خانهها با برق یک فاز خریداری شد و در مرحله بعدی عملیات پاکسازی خانهها نیز شروع میشود در حین عملیات پاکسازی به مردم کمک رسانی انجام خواهد شد و این همدلی و کمکها هیچگاه متوقف نمیشود.
ابوموسی عنوان کرد: از لحاظ تره بار مورد نیاز خانوادهها مانند خیار، گوجه و ... تامین شدهاند و به صورت روزانه در روستاها توزیع میشود الان هم درخواست ۵۰۰ گاز پیک نیک صورت گرفته که از تهران ارسال میشود.
فرمانده محور ثارالله حشدالشعبی در ادامه تصریح کرد: باهمکاری ستاد اربعین و مکی آشپزخانه با کمک نیروهای حشدالشعبی ایجاد نمودند و روزانه ۱۸ هزارغذای گرم تامین شد.
ابوموسی گفت: فعلا ما در منطقه حضور داریم و پاکسازی مناطق را انجام میدهیم تا زمانی که به حضورما نیاز باشد در کنار خواهران و برادران مسلمان و ایرانی خواهیم ماند.
وی در پایان ادامه داد: جمله "حمله رد الجمیل" به فارسی یعنی شما قبلا شما ما به ما کمک کردید اکنون نوبت ماست که به کمک شما بیایم، زیرا جمهوری اسلامی ایران وقتی که کشور ما در بحران بود به ما کمک کردند.
منبع تسنیم
انتهای پیام/م