ضیائیان احمدی مدیر جهاد کشاورزی درمیان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت : ارزش ریالی این محصول بیش از 2میلیارد تومان می باشد .
وی با اشاره به اینکه شیر تولیدی در شهرستان درمیان حالت خودمصرفی دارد افزود: مقداری از آن در مراکز عرضه شیر ولبنیات محلی در مرکز استان بفروش می رسد.
ضیائیان احمدی با بیان عدم وجود مرکز جمع آوری شیر در این شهرستانبیان کرد: از شیر فرآرده هایی شامل : ماست-دوغ-کشک-خامه و سرشیر تولید می شود.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان با اشاره به اینکه تهیه و تدارک سموم آفت کش نباتی در شهرستان ها بر عهده فروشندگی های مجاز سموم و مطابق با سموم ثبت شده در هیئت نظارت بر مصرف سموم سازمان حفظ نباتات کشور، می باشد.
وی ادامه داد: به منظور بررسی موجودی سموم و بسته بندی آنها، بررسی قیمت آفت کش ها و بررسی وضعیت اعتبار پروانه ها و شرایط فیزیکی فروشندگی ها، نظارت و بازدید ها به صورت مستمر، توسط کارشناسان مربوطه صورت می پذیرد.
ضیائیان احمدی گفت: بازدید و نظارت بر فعالیت فروشندگی های سموم ، از ارکان و سطوح اقتصاد مقاومتی هر شهرستان بوده و نقش مهمی در سلامت محصولات کشاورزی دارد و شهرستان درمیان دارای سه فروشندگی مجاز سموم آفت کش گیاهی است.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان گفت: با عنایت به بارندگی های اخیر و احتمال افزایش جمعیت آفات و بیماری های گیاهی، تمهیدات لازم در این خصوص صورت گرفته و سموم مورد نیاز، به میزان کافی، در فروشندگی های مجاز ، شهرستان موجود می باشد.
ضیائیان تصریح کرد: قیمت این سموم با توجه به تعلق گرفتن ارز دولتی به سموم دفع آفات نباتی و لزوم ردیابی سم تولیدی از زمان تولید تا زمان رسیدن به دست کشاورز، و به منظور نظارت بر قیمت سموم، و پیشگیری از توزیع هر گونه سموم و ترکیبات غیر مجاز، فروشندگی های سموم نباتی ملزم به ثبت خرید و فروش سموم در سامانه مانیتورینگ سموم (تحت نظارت سازمان حفظ نباتات کشور) هستند.
مدیر جهاد کشاورزی درمیان بیان کرد : قیمت سموم نسبت به سال گذشته افزایش داشته البته قیمت سموم توسط جهادکشاورزی اعمال نمیشودکه این افزایش قیمت مربوط به کلیه سموم می باشد .
ضیائیان با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی گفت: هدف از برگزاری این کلاس هادر درجه اول انتقال یافته های نوین کشاورزی به کشاورزان است و در مرحله بعد اصلاح وتغییر در رفتار غیر بهینه کشاورزان است.
انتهای پیام / ط ا