به گزارش خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: وسعت زیر کشت این محصول در این شهرستان هزارو ۸۰۰ هکتار است.
اسکندری با بیان اینکه پیش بینی میشود از این اراضی ۷۲ هزار تن سیر برداشت شودافزود:این شهرستان تولید کننده حدود ۳۰ درصد سیرکشور است.
وی خاطر نشان کرد:سیر طارم در پاییز کشت میشود و برداشت آن از اردیبهشت آغاز و تا خرداد ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم گفت: به طور متوسط درهرواحد از سطح ۴۰ تن سیربرداشت میشود.
اسکندری افزود: امسال درآمد حاصل از کشت و کار سیر در شهرستان طارم ۱۰۸ میلیارد تومان برآورد شده است.
وی گفت: ۳۰ درصد محصول سیر کشور در طارم تولید میشود وبیش از نیمی از تولیدات به کشورهای روسیه و عراق و استانهایی نظیر گیلان و مازندران، تهران، همدان، کردستان و قزوین صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی طارم در ادامه داد: سیر صورتی، سیر قرمز، سیر سفید و رقم آذرشهر ارقام اصلی سیر کشت شده طارم است که در این بین سیر صورتی بیشترین رقم تولیدی را به خود اختصاص میدهد.
اسکندری افزود: هم اکنون بیش از ۲ هزارو ۲۰۰ نفر بهره بردار سیر درطارم هستند.
انتهای پیام/ر