معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، کلهر معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: با توجه به افزایش میزان تقاضای فرآورده‌های پروتئینی در ماه مبارک رمضان، دامپزشکی با تجهیز ۲۰ اکیپ ثابت و سیار در ۲ نوبت صبح و عصر نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی را تشدید می‌کند.

کلهر از مردم خواست فرآورده‌های خام دامی موردنیاز را از مکان‌های مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند.

وی همچنین توصیه کرد: هنگام خرید به شرایط بهداشتی مندرج بر روی فرآورده توجه کنند و در صورت مشاهده هر مورد غیربهداشتی مرتبط با دامپزشکی با شماره تلفن ۱۵۱۲ تماس بگیرند و یا با ارسال پیامک به سامانه ۵۰۰۰۱۵۱۲، به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.

انتهای پیام/ک

تجهیز ۲۰ اکیپ برای نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی

برچسب ها: دامپزشکی ، رمضان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.