به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون اقتصادی رئیس جمهور در دیدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به ارزیابی شرایط کاغذ و مشکلات پیش آمده در این حوزه پرداخت.
سید عباس صالحی در این دیدار با تاکید بر اینکه تمام امور مربوط به تفویض و واگذاری مسئولیتها درخصوص چاپ و نشر به صنعت نشر و مطبوعات داده شده است، گفت: ارتباط ما با صنوف خوب بوده است و همکاری و همراهی صنوف با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شرایط و جوّ آرامی را بر فضای نشر حاکم کرده است.
وی گفت: کارگروه موسوم به کاغذ از اواخر شهریو ماه سال پیش تشکیل و در این زمینه سامانهای ایجاد شده که تمام فرآیندهای مربوط به کاغذ از ابتدای سفارش تا تایید سفارشات و توزیع در آن ثبت میشود.
وزیر ارشاد بیان کرد: در شش ماهه دوم سال پیش ۲۳ هزار تن کاغذ با ارز نیمایی وارد شده است.
وی شفافیت را مهمترین دستاورد ایجاد این سامانه عنوان کرد و افزود: تمام اقدامات انجام شده مورد نظارت وزارت ارشاد هستند.
صالحی ادامه داد: ما فهرستی از دریافتکنندگان کاغذ با ارز دولتی را در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی قرار دادهایم تا علاوه بر نظارت بر نحوه توزیع کاغذ با متخلفان احتمالی برخورد کنند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور نیز در این دیدار بعد از شنیدن سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: قبلاً گزارش هایی مبنی بر عدم تخصیص منابع به طور صحیح بین فعالان حوزه نشر در اختیار ما قرار گرفته بود، اما آنچه امروز شاهدیم وجود سامانهای متمرکز در وزارت ارشاد است که تمام فعالیتها به طور شفاف در آن درج میشود.
محمد نهاوندیان گفت: ارز نیمایی به اقلامی اختصاص مییابد که گزارش شفافی ارائه کنند. نشستی هم به این منظور اختصاص تزریق ارز نیمایی در صنعت چاپ و نشر برگزار میکنم.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «خواندن، توانستن است» امروز ۱۴ اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) به کار خود پایان میدهد.
انتهای پیام/