به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت آثار باستانی مصر، گزارش داد که نتایج پژوهشهای انجام شده روی مومیایی معروف به مومیایی «تتو دار»، نشان میدهد که این تتو قدیمیترین تتو و خالوبی جهان است.
یک گروه باستان شناسی فرانسوی وابسته به انستیتو آثار فرانسوی IFAO سال ۲۰۱۴ در روستای کارگران شهر اقصر در جنوب مصر، مومیایی را یافتند که روی اعضای بدن او ۳۰ تتو به چشم میخورد.
بنا بر این گزارش، سی تتو در اعضای مختلف و جداگانه بدن از جمله گردن، کمر، کتف و دو بازوی مومیایی وجود داشت.
این مومیایی متعلق به یک زن است که به احتمال زیاد بین سالهای ۱۳۰۰ تا ۱۰۷۰ قبل از میلاد میزیسته و در هنگام مرگ ۳۴ سال سن داشته است.
او زنی از طبقهی بالای جامعه مصر باستان بوده، چون تتوهای رسم شده روی بدنش در شکلهای متنوعی از جمله گل نیلوفرآبی، گاو، میمون دم کوتاه و چشم حورس (نشان محافظت) است.
اسم این زن و نام او مشخص نشده است؛ اما تنوع تتوها و به کارگیری متعدد آن در اعضای بدن مومیایی نشان میدهد که او جایگاه بالا و قابل توجهی را در دوران زندگی خود بر عهده داشته است.
تیم فرانسوی از جدیدترین فناوری اشعه مادون قرمز برای کشف جزئیات این تتوها استفاده کرده اند. این مومیایی در حال حاضر در مقبره TT ۲۹۱ و در شرایطِ محیطی مشابه که ۳۰۰۰ سال پیش در آن قرار گرفته نگهداری میشود.
منبع: تابناک
انتهای پیام/