رئیس سازمان غذا و دارو کشور با اشاره به هزینه سالانه سه و نیم میلیارد دلاری مصرف دارو و تجهیزات در کشور گفت: حضور دارو سازان بالینی کمک بزرگی در الگوی مصرف در بیمارستان ها هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو کشور، در همایش معاونین غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی کاشان افزود: مقدار مصرف داور مورد نیاز، نوع دارو مصرفی در بیمارستان‌ها نیازمند مصرف منطقی مدیریت و برنامه ریزی صحیح است که تنها داروسازان بالینی و بیمارستانی می‌توانند در این عرصه کمک شایانی را انجام دهند.

وی، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان «رونق تولید» اظهار داشت: ما نیز در سازمان غذا و دارو باید این فرمایش را سرلوحه امور خود قرار دهیم و برای شرکت‌های دارو و تجهیزات تسهیلات لازم را فراهم کنیم.

معاون غذا و دارو وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به تحریم‌ها در سال جاری اشاره کرد و گفت: سال گذشته از نظر تامین دارو و تجهیزات سال سختی بود.

 

 انصراف شرکت‌های خارجی تامین کننده دارو و تجهیزات از همکاری با ایران

 
رئیس سازمان غذا و دارو کشور، با تاکید بر شدت تحریم هاافزود: برخی از شرکت‌ها خارجی تامین کننده دارو و تجهیزات به صورت رسمی و غیر رسمی انصراف دادند و قادر به ادامه همکاری نیستند، اما علیرغم همه این ها، از این مشکلات نیز عبور خواهیم کرد.

دکتر پیرصالحی، نیاز به تعامل و مشارکت بیشتر مسئولین و فعالان عرصه دارو و تجهیزات را در سال ۹۸ با توجه به شدت تحریم‌ها مهم‌تر عنوان کرد و اذعان داشت: نیازمند مدیریت صحیح و صرفه جویی در هزینه‌ها هستیم.

وی، با اشاره به ضرورت تامین ارز برای تهیه دارو و تجهیزات و محدودیت در این راستا افزود: مصرف دارو و تجهیزات در کشور سالانه سه و نیم میلیارد دلار هزینه دارد.

 

 ایجاد کمپین فشار خون در سال جاری



وی، در ادامه به اهمیت مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر به ویژه ایجاد کمپین فشار خون در سال جاری اشاره کرد و گفت: معاونت‌های غذا و دارو و داروخانه‌ها باید مشارکت فعالی را در این زمینه داشته باشند.

رئیس سازمان غذا و دارو کشور، نیز به مکمل‌ها و اقلام آرایشی و بهداشتی اشاره کرد و افزود: برای تسهیل تولید، جلوگیری از قاچاق و تقلبی بودن و کنترل در بازار باید اقدامات مهمی را انجام دهیم.

وی اظهار داشت: بودجه‌ای که از محل اعتبارات صندوق ذخایر ارزی جهت مطالبات دارو و تجهیزات اختصاص داده است و معاونت‌هایی که این پول را در زمینه دیگری مصرف کنند باید پاسخ گو باشند.

دکتر پیر صالحی در پایان از فعالیت‌های جهادی معاونت‌های غذا و دارو استان‌های خوزستان، لرستان و گلستان درگیر در سیل اخیر در ارائه خدمات حوزه غذا و دارو تشکر ویژه کرد.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.