![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،گفت: پس از رای داوران، از ۱۸ صاحب آثار برگزیده جشنواره منطقهای طنز کودک و نوجوان خلیج فارس در ۲ بخش شعر و داستان تجلیل شدند.
ناهید سلیمانی احمدی گفت: از این تعداد «۱۲ اثر» مربوط به بخش داستان از استانهای هرمزگان، خراسان، کرمان، یزد و سیستان و بلوچستان است.
وی افزود: داوران «بخش شعر» نیز ۶ اثر را انتخاب و برگزیده اعلام کردند که مربوط به استانهای کرمان و هرمزگان است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان گفت: داوران در بخش داستان همچنین هشت نفر را شایسته تقدیر معرفی کردند که از آنها تجلیل شد.
سلیمانی احمدی با اشاره به ارسال ۵۱۶ اثر به دبیرخانه استانهای شرکت کننده در این جشنواره، گفت: ۲۲۲ اثر به مرحله منطقهای ارسال شد که در نهایت ۱۶۳ اثر مورد داوری قرار گرفت و با رای داوران ۱۸ اثر برگزیده اعلام شد.
وی افزود: در بخش داستان، احمد اکبرپور و محمدرضا شمس و در بخش شعر نیز راشد انصاری و حسین تولایی داوری جشنواره منطقهای طنز کودک و نوجوان خلیج فارس را برعهده داشتند.
انتهای پیام/ر