بهاره دادلویی امدیر
صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی زنجان در گفتگو با
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، گفت: حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی با ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و روستایی اهداف مختلفی از جمله کمک به بهبود سطح زندگی روستائیان از طریق افزایش درآمد سرانه آنها، حرکت در جهت استفاده بهینه از امکانات و منابع موجود در مناطق روستایی، کاهش ضایعات
محصولات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده بالاتر برای محصولات، ایجاد زمینههای مناسب برای افزایش مهارتها و شکوفایی استعدادهای روستائیان، کمک به کنترل مهاجرتهای بیرویه و کاهش ناهنجاریهای اجتماعی، کمک به افزایش صادرات غیر نفتی کشور و ایجاد اشتغال مولد برای جمعیت مازاد بر فعالیتهای بخش کشاورزی را دنبال میکند.
ادلویی افزود: حوزه صنایع تبدیلی کشاورزی در راستای تحققبخشی به اهداف فوق وظیفه صدور جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری، تایید و معرفی برای اعطای تسهیلات بانکی، گردآوری، جمعبندی و تحلیل آمار و اطلاعات واحدهای صنعتی، ارائه مشاورههای فنی به متقاضیان، بازدیدهای دورهای از واحدهای تولیدی تحت پوشش، معرفی واحدهای صنعتی و تولیدی نمونه و کارآفرین، تعیین اولویتهای سرمایهگذاری و... را بر عهده دارد.
وی عنوان کرد: تاکنون تعداد ۱۵۵ فقره پروانه بهرهبرداری معتبر با ظرفیت بالغ بر ۷۹۳ هزار تن در حوزه صنایع کشاورزی استان زنجان صادر شده است که با این ظرفیت در حدود یک میلیون تن ماده خام کشاورزی جذب این صنایع میشود.
دادلویی خاطرنشان کرد: در حال حاضر همچنین ۳۴۰ فقره جواز تاسیس در حوزه صنایع کشاورزی استان زنجان صادر شده است که در صورت بهرهبرداری در سالهای آتی بر ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در استان افزوده خواهد شد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان
جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین از صدور ۲۶ فقره پروانه بهرهبرداری از کارخانههای صنایع تبدیلی و غذایی استان با ظرفیت ۱۹۷ هزار و ۹۲۰ تن طی سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: میزان سرمایهگذاری برای این تعداد پروانه صادر شده بالغ بر ۵۰۴ میلیارد ریال و اشتغالزایی آن نیز ۲۵۶ نفر برآورد شده است.
وی بیان داشت: بر اساس ابلاغ معاون وزیر در امور توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی تمامی واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری مجددا پایش شده و طبق دستورالعمل مربوطه واحدهای غیرفعال با تعیین مهلت لازم تعیین تکلیف و همچنین پروانههای صادره برای واحدهای فعال بازنگری شده و به مدت پنج سال از تاریخ صدور تمدید خواهد شد.
دادلویی اضافه کرد: واحدهایی که با رعایت ضوابط زیست محیطی و اصول چندگانه صنعت سبز، ایجاد اشتغال و ارزش افزوده، ایجاد زنجیرههای تولید و عرضه، آموزش کارکنان و کارشناسان شاغل در کارگاهها مطابق دستورالعمل انتخاب مدیران نمونه واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی و همچنین سایر اهداف و سیاستهای تخصصی سازمان جهاد کشاورزی استان همکاری مناسبی داشته باشند، در اولویت ارائه تسهیلات بانکی و سایر حمایتهای قانونی قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/ن
در حال حاضر ۳۴۰ فقره جواز تاسیس در حوزه صنایع کشاورزی استان زنجان صادر شده است